Копчена форель
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, тане в роті рибка з неземним ароматом повинна бути і на вашому столі. Дивимося цей рецепт копченої форелі вже зараз.
Якщо у вас під рукою виявилася свіжа форель, тоді можна її подкоптіть. І у вас буде прекрасна закуска для застілля. Коптити краще на свіжому повітрі, в коптильні. Час займе підготовка риби. Для приготування копченої форелі мені знадобилося пару тушок свіжих, який обов'язково потрібно буде випатрати. Дивимося рецепт.
- Форель - 2-3 штук
- Сіль - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Рибу помили, голову не відрізаємо, прибираємо нутрощі.
Натріть спеціями всередині і зовні.
Бажано засипати коптильню вільховою стружкою, для аромату.
Викладаємо тушки, можна по дві.
Розводимо багаття, ставимо коптильню і коптимо рибку хвилин 25-30.
Відкриваємо коптильню, даємо рибку охолонути перед подачею. Така ось копчена форель вийшла.
Смачного!
Смачного!