Рецепт Копчена форель фото

Копчена форель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви копчені

Смачна, тане в роті рибка з неземним ароматом повинна бути і на вашому столі. Дивимося цей рецепт копченої форелі вже зараз.

Якщо у вас під рукою виявилася свіжа форель, тоді можна її подкоптіть. І у вас буде прекрасна закуска для застілля. Коптити краще на свіжому повітрі, в коптильні. Час займе підготовка риби. Для приготування копченої форелі мені знадобилося пару тушок свіжих, який обов'язково потрібно буде випатрати. Дивимося рецепт.

  • Форель - 2-3 штук
  • Сіль - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
копчена форель - фото крок 1
Рибу помили, голову не відрізаємо, прибираємо нутрощі.
копчена форель - фото крок 2
Натріть спеціями всередині і зовні.
копчена форель - фото крок 3
Бажано засипати коптильню вільховою стружкою, для аромату.
копчена форель - фото крок 4
Викладаємо тушки, можна по дві.
копчена форель - фото крок 5
Розводимо багаття, ставимо коптильню і коптимо рибку хвилин 25-30.
копчена форель - фото крок 6
Відкриваємо коптильню, даємо рибку охолонути перед подачею. Така ось копчена форель вийшла.
Смачного!

Схожі рецепти