Три швидких закуски для вечірки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидкі гарячі закуски до пива або просто для вечірки. Оригінальний рецепт, який порадує смаком ваших гостей. Приготувати подібну закуску можна як в домашніх умовах, так і на природі.
Пропоную варіант класних закусок без особливих проблем. Такі знадобляться завжди і всюди. В принципі, в такому клярі можна готувати різні продукти, не тільки ті, які запропоновані сьогодні. Експериментуйте!
- Окіст свинячий - 450 грам (можна використовувати будь-яке м'ясо або ковбасу)
- Сир твердий - 350 грам
- Томати "черрі" - 250 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Пиво світле - 350 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне - 600 мілілітрів
- Геркулес - 50 грам
- Перець чилі - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1 Чайна ложка
Нарізаємо овочі, сир, м'ясо. Нанизуємо на шпажки ось в такий компановке.
Додаємо в окрему ємність борошно. Змішуємо її з сіллю і каррі. Поступово вливаючи пиво, розмішуємо до отримання однорідної маси. Кляр готовий.
Опускаємо в кляр шпажки з томатами і сиром.
У розпечене масло по черзі на 15-20 секунд опускаємо шпажки з томатами і сиром. Злегка повертаємо їх.
Має вийти приблизно ось так.
У кляр додаємо перець чилі і червону паприку. Перемішуємо. Вмочуємо часточки червоного перцю і відправляємо у фритюр.
Має вийти приблизно так.
У кляр додаємо геркулесових пластівці. Перемішуємо. Вмочуємо м'ясо, і так само відправляємо його у фритюр.
Ось таке виходить страва. Приємно апетиту!