Рецепт Прості закуски фото

Прості закуски
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Морепродукти, Бекон, Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Фуршет
Страви на шпажках

Хочу вам показати, як приготувати прості закуски. Простий буде лише процес приготування, а сама закуска вийде гідної меню найвишуканішого ресторану. Готувати будемо морські гребінці.

Я раджу в цьому рецепті використовувати саме кокосове масло. Воно надає просто чудовий тонкий аромат морським гребінцям. Закуска виходить дуже ніжною. Я рекомендую подавати ці закуски з прісним хлібом, лавашем і білим вином. Ідеально для вишуканого фуршету і будь-якого святкового столу.

  • Бекон - 6 скибочок
  • Морські гребінці - 12 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Кокосова олія - 4 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 щіпка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Розігрійте духовку до 180 градусів. У сковорідці розтопіть кокосове масло і злийте в невелику ємність.
2
Подрібніть часник і додайте його в масло, туди ж відправте сіль, паприку і чорний перець. Дайте постояти пару хвилин.
3
Скибочки бекону розрізати навпіл по довжині. Кожен морський гребінець помістіть в масляну рідину і загорніть в бекон, закріпіть зубочистками.
4
Викладіть заготовки на деко і запікайте 15 хвилин, подавайте відразу ж гарячими.

Схожі рецепти