Прості закуски
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати прості закуски. Простий буде лише процес приготування, а сама закуска вийде гідної меню найвишуканішого ресторану. Готувати будемо морські гребінці.
Я раджу в цьому рецепті використовувати саме кокосове масло. Воно надає просто чудовий тонкий аромат морським гребінцям. Закуска виходить дуже ніжною. Я рекомендую подавати ці закуски з прісним хлібом, лавашем і білим вином. Ідеально для вишуканого фуршету і будь-якого святкового столу.
- Бекон - 6 скибочок
- Морські гребінці - 12 штук
- Часник - 3 зубчики
- Кокосова олія - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
1
Розігрійте духовку до 180 градусів. У сковорідці розтопіть кокосове масло і злийте в невелику ємність.
2
Подрібніть часник і додайте його в масло, туди ж відправте сіль, паприку і чорний перець. Дайте постояти пару хвилин.
3
Скибочки бекону розрізати навпіл по довжині. Кожен морський гребінець помістіть в масляну рідину і загорніть в бекон, закріпіть зубочистками.
4
Викладіть заготовки на деко і запікайте 15 хвилин, подавайте відразу ж гарячими.