Бісквіти прості
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хтось ще не знає, як приготувати бісквіти прості, я докладно все опишу в даному рецепті. Цей базовий рецепт повинен знати кожен, хто збирається готувати торти на основі бісквіта.
Цей рецепт простий тим, що вам не потрібно відокремлювати яєчні білки від жовтків і збивати їх окремо, а потім з'єднувати акуратно, щоб маса не осіла. Тісто готується досить просто за допомогою водяної бані і міксера.
Один важливий рада: використовуйте для торта бісквіти, які повністю охололи (бажано залишити їх після випічки н а ніч).
- Яйця - 6 штук (близько 300 г)
- Цукор - 350 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 175 мілілітрів
- Молоко - 130 мл мілілітрів(+ 2 ст. Ложки)
- Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Розпушувач - 7 грам
1
Насамперед яйця з цукром поміщаємо на водяну баню. Поступово нагрівайте їх і помішуйте віночком. Потрібно підняти температуру до 37 градусів.
2
Тепер зніміть масу з вогню і збийте яйця міксером у пишну піну.
3
До яйцям додайте просіяне борошно, сіль і розпушувач, все добре змішайте міксером на невеликій швидкості.
4
Додайте масло, молоко, ванільний екстракт і все змішайте до однорідності.
5
Вилийте тісто в змащені маслом форми або форму і випікайте при 180 градусах в попередньо розігрітій духовці. Випікається такий бісквіт близько 35 хвилин, перевіряйте його на готовність дерев'яною шпажкою.