Булочки з корицею (прості і смачні)
(покроковий рецепт з фото)
Навіть ті, кому не подобається запах кориці, будуть в захваті від цієї випічки! повітряні, тануть у роті, прості в приготуванні і такі смачні булочки, якими можна насолоджуватися нескінченно! ..
Найпростіший спосіб зробити буденний день святковим - спекти смачну випічку. Зробити це можна за дві години, підготувавши дріжджове тісто, начинку з вершкового масла, цукру і кориці. Ви можете надати булочок будь-яку форму, наприклад, виклавши їх сердечком або "вушками" . Дріжджове тісто найкраще залишити підходити в теплому місці: на кухні, в підігрітою духовці або біля батареї, так воно краще насититься повітрям. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати булочки з корицею (прості і смачні).
- Борошно - 530 грам
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Цукор - 205 грам(75г в тісто, 130г в начинку)
- Вершкове масло - 110 грам(60г в тісто, 50г в начинку)
- Обкладинка - 20 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 15 грам
- Жовток - 1 штука (для змазування)
1. Тепле молоко змішайте з цукром, дріжджами і 3 ст. Ложками борошна. Залиште в теплому місці на 10-15 хвилин. Додайте яйця, розтоплене тепле вершкове масло і перемішайте.
2. Додайте просіяне борошно і ложкою вимісити тісто. Перекладіть масу на присипану борошном поверхню і замісити м'яке тісто. Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте плівкою і залиште в теплому місці на 1 час.
3. Для начинки змішайте корицю, цукор і ванільний цукор. Тісто обомніте і розкачайте в пласт товщиною 1 см. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом, посипте начинкою з кориці і скрутіть в рулет.
4. Розріжте рулет на круги товщиною 1, 5 см. Викладіть булочки на змащений вершковим маслом деко і залиште на 20 хвилин. Змастіть булочки збовтати жовтком.
5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Готові булочки накрийте рушником. Смачного!