Рецепт Булочки з корицею (прості і смачні) фото

Булочки з корицею (прості і смачні)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня , Американська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На полуденок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Навіть ті, кому не подобається запах кориці, будуть в захваті від цієї випічки! повітряні, тануть у роті, прості в приготуванні і такі смачні булочки, якими можна насолоджуватися нескінченно! ..

Опис приготування:

Найпростіший спосіб зробити буденний день святковим - спекти смачну випічку. Зробити це можна за дві години, підготувавши дріжджове тісто, начинку з вершкового масла, цукру і кориці. Ви можете надати булочок будь-яку форму, наприклад, виклавши їх сердечком або"вушками" . Дріжджове тісто найкраще залишити підходити в теплому місці: на кухні, в підігрітою духовці або біля батареї, так воно краще насититься повітрям. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати булочки з корицею (прості і смачні).

  • Борошно - 530 грам
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Цукор - 205 грам(75г в тісто, 130г в начинку)
  • Вершкове масло - 110 грам(60г в тісто, 50г в начинку)
  • Обкладинка - 20 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Жовток - 1 штука (для змазування)
булочки з корицею (прості і смачні) - фото крок 1
1. Тепле молоко змішайте з цукром, дріжджами і 3 ст. Ложками борошна. Залиште в теплому місці на 10-15 хвилин. Додайте яйця, розтоплене тепле вершкове масло і перемішайте.
булочки з корицею (прості і смачні) - фото крок 2
2. Додайте просіяне борошно і ложкою вимісити тісто. Перекладіть масу на присипану борошном поверхню і замісити м'яке тісто. Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте плівкою і залиште в теплому місці на 1 час.
булочки з корицею (прості і смачні) - фото крок 3
3. Для начинки змішайте корицю, цукор і ванільний цукор. Тісто обомніте і розкачайте в пласт товщиною 1 см. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом, посипте начинкою з кориці і скрутіть в рулет.
булочки з корицею (прості і смачні) - фото крок 4
4. Розріжте рулет на круги товщиною 1, 5 см. Викладіть булочки на змащений вершковим маслом деко і залиште на 20 хвилин. Змастіть булочки збовтати жовтком.
булочки з корицею (прості і смачні) - фото крок 5
5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Готові булочки накрийте рушником. Смачного!

Схожі рецепти