Рецепт Прості кукурудзяні булочки фото

Прості кукурудзяні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На сніданок
Випічка, Булочки

Рецепт приготування улюбленого всіма європейцями ласощі - повітряних і солодких кукурудзяних булочок.

Апетитні, рум'яні й ароматні булочки на кожен день. Замісити тісто з борошна, солі, цукру, яєць, масла, тертого сиру і дріжджів. Дайте йому підійти. Потім виліпити з тіста кульки середньої величини і розкладіть їх на деку, застеленому пергаментом, змастіть жовтком, посипте кунжутом і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. Подавайте на стіл до чаю або кави. Смачного!

  • Заголовок Бондюель - 250 грам
  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Вода - 350 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сур ковбасний - 200 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Кунжут - За смаком
прості кукурудзяні булочки - фото крок 1
Дріжджі замочіть в теплій воді з Чанной ложкою цукру. Змішайте кукурудзяну і пшеничну муку, додайте сіль, цукор, розм'якшене масло і збийте міксером. Потім додайте в тісто тертий сир і дріжджі.
прості кукурудзяні булочки - фото крок 2
Замісити тісто, при необхідності додайте ще борошна, і залиште його в теплому місці хвилин на 40 підійти.
прості кукурудзяні булочки - фото крок 3
Потім виліпити з тіста кульки середньої величини і розкладіть їх на деку, застеленому пергаментом.
прості кукурудзяні булочки - фото крок 4
Змастіть булочки жовтком, посипте кунжутом і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. Подавайте на стіл до чаю або кави.

Схожі рецепти