Прості кукурудзяні булочки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування улюбленого всіма європейцями ласощі - повітряних і солодких кукурудзяних булочок.
Апетитні, рум'яні й ароматні булочки на кожен день. Замісити тісто з борошна, солі, цукру, яєць, масла, тертого сиру і дріжджів. Дайте йому підійти. Потім виліпити з тіста кульки середньої величини і розкладіть їх на деку, застеленому пергаментом, змастіть жовтком, посипте кунжутом і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. Подавайте на стіл до чаю або кави. Смачного!
- Заголовок Бондюель - 250 грам
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Вода - 350 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сур ковбасний - 200 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Жовток яєчний - 1 штука
- Кунжут - За смаком
Дріжджі замочіть в теплій воді з Чанной ложкою цукру. Змішайте кукурудзяну і пшеничну муку, додайте сіль, цукор, розм'якшене масло і збийте міксером. Потім додайте в тісто тертий сир і дріжджі.
Замісити тісто, при необхідності додайте ще борошна, і залиште його в теплому місці хвилин на 40 підійти.
Потім виліпити з тіста кульки середньої величини і розкладіть їх на деку, застеленому пергаментом.
Змастіть булочки жовтком, посипте кунжутом і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. Подавайте на стіл до чаю або кави.