Кукурудзяні чіпси начос
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом кукурудзяних чіпсів начос. Це традиційна мексиканська закуска, яка зазвичай подається з соусами типу гуакамоле або сальси. Чіпси виходять хрусткими, яскравими і дуже смачними!
Докладніше, як приготувати кукурудзяні чіпси начос, я розповім нижче. За бажанням в тісто можна додати будь-які спеції на ваш смак, наприклад, копчену паприку або гострий перець чилі. Після обсмажування чіпси можна посипати сирним порошком, якщо любите. Закуска відмінно підійде в якості альтернативи попкорну під час перегляду фільмів.
- Заголовок для палітурки - 130 грам
- Пшеничне борошно - 80 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки (гранульований)
- Масло рослинне - 1 Склянка (для смаження)
- Вода - 50-80 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Просійте кукурудзяну і пшеничну муку у велику миску. Перемішайте. Додайте сіль і всі спеції.
Влийте масло, акуратно розмішайте виделкою.
Воду вливайте поступово. Тісто має нагадувати мокрий пісок і не бути занадто липким. При необхідності додайте ще трохи води або борошна.
Розкачайте тісто якомога тонше, розжарите виделкою. Наріжте на трикутники. Зручніше це робити ножем для піци.
Обсмажте у великій кількості масла.
Кукурудзяні чіпси начос готові, приємного вам апетиту!