Рецепт Ірландські начос фото

Ірландські начос
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок

Начос нам відомі з мексиканської кухні. Нарізані кукурудзяні тортильи, до яких прийнято подавати соус. Виявилося, що цю закуску роблять і в іншій країні, але вона має зовсім інший вигляд.

Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати ірландські начос. Їх прийнято подавати в свято Святого Патрика до пива, але і в інші дні не забороняється. Тут використовуються до болю знайомі інгредієнти: картопля сир і бекон. І все-таки блюдо виглядає оригінально і апетитно. В якості закуски підійде ідеально.

  • Картопля - 2-4 штук
  • Бекон - 4 скибочки
  • Твердий сир - 100-150 грам
  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
ірландські начос - фото крок 1
1. Ретельно промиті картоплю наріжте тонкими кружальцями. Перемішайте з маслом.
ірландські начос - фото крок 2
2. Викладіть картоплю на деко, застелена пергаментним папером. Посипте картоплю сіллю і перцем.
ірландські начос - фото крок 3
3. Запікайте гуртки картоплі 25 хвилин в духовці при 200 градусах.
ірландські начос - фото крок 4
4. А поки в цей час натріть на крупній тертці сир. Перець наріжте тонкими кружальцями. Лук подрібніть. Бекон наріжте невеликими шматочками.
ірландські начос - фото крок 5
5. Тепер зберіть блюдо. Викладіть першим шаром половину картоплі.
ірландські начос - фото крок 6
6. Потім половину сиру і бекону.
ірландські начос - фото крок 7
7. Знову картопля, сир і бекон.
ірландські начос - фото крок 8
8. Зверху викладіть перець. Посипте начос цибулею. Смачного!

Схожі рецепти