Рецепт Ірландські пісочний коржики фото

Ірландські пісочний коржики
(покроковий рецепт з фото)

Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Коржики
Кількість порцій: 30
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування традиційних ірландських коржиків, які просто тануть у роті.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 150 градусів. Вистелити пергаментним папером, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити разом масло і цукор. Зменшити швидкість і поступово додати борошно. Продовжувати збивати до отримання однорідної маси.

Викласти тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню. Розкачати тісто до товщини 8 мм. Посипайте поверхню борошном в міру необхідності, щоб запобігти прилипання тесту. Використовуючи круглий рифлений різак, вирізати кола з тіста.

Викласти коржики на підготовлений лист випічки на відстані близько 2, 5 см один від одного. Випікати до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Викласти готові коржики на решітку для охолодження.

Коржики можуть зберігатися в герметичному контейнері протягом 3 днів.


  • Борошна - 10, 5 склянки(А также мука для рабочей поверхности)
Розігріти духовку до 150 градусів. Вистелити пергаментним папером, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити разом масло і цукор. Зменшити швидкість і поступово додати борошно. Продовжувати збивати до отримання однорідної маси.

Викласти тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню. Розкачати тісто до товщини 8 мм. Посипайте поверхню борошном в міру необхідності, щоб запобігти прилипання тесту. Використовуючи круглий рифлений різак, вирізати кола з тіста.

Викласти коржики на підготовлений лист випічки на відстані близько 2, 5 см один від одного. Випікати до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Викласти готові коржики на решітку для охолодження.

Коржики можуть зберігатися в герметичному контейнері протягом 3 днів.

Схожі рецепти