Ірландські пісочний коржики
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування традиційних ірландських коржиків, які просто тануть у роті.
Розігріти духовку до 150 градусів. Вистелити пергаментним папером, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити разом масло і цукор. Зменшити швидкість і поступово додати борошно. Продовжувати збивати до отримання однорідної маси.
Викласти тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню. Розкачати тісто до товщини 8 мм. Посипайте поверхню борошном в міру необхідності, щоб запобігти прилипання тесту. Використовуючи круглий рифлений різак, вирізати кола з тіста.
Викласти коржики на підготовлений лист випічки на відстані близько 2, 5 см один від одного. Випікати до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Викласти готові коржики на решітку для охолодження.
Коржики можуть зберігатися в герметичному контейнері протягом 3 днів.
- Борошна - 10, 5 склянки(А также мука для рабочей поверхности)
Викласти тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню. Розкачати тісто до товщини 8 мм. Посипайте поверхню борошном в міру необхідності, щоб запобігти прилипання тесту. Використовуючи круглий рифлений різак, вирізати кола з тіста.
Викласти коржики на підготовлений лист випічки на відстані близько 2, 5 см один від одного. Випікати до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Викласти готові коржики на решітку для охолодження.
Коржики можуть зберігатися в герметичному контейнері протягом 3 днів.