Рецепт Класичні пісочний коржики фото

Класичні пісочний коржики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вагітним і годуючим
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Коржики
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Привіт всім любителям солодкого! Сьогодні я розповім, як приготувати прості пісочні коржики. Випічка вийде ароматною і ніжною, так що не будемо витрачати час і приступимо до приготування.

Опис приготування:

Такі коржики відмінно підійдуть до чаю і кави. Вони сподобаються дорослим і діткам. Ідеальне поєднання інгредієнтів дасть вам неперевершений результат. Рекомендую обов'язково спробувати такі коржики!

  • Пшеничне борошно - 240 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Ст. Ложка
  • Сода, сіль - по 1/2 Чайних ложки
  • Вершкове масло - 85 грам
  • Бавовна - 3/4 склянки
  • Яйце - 1 штука
1
Підготуйте всі інгредієнти. Духовку поставте розігріватися до 200 градусів, деко застеліть пекарської папером.
2
У глибоку миску просійте борошно, додайте розпушувач, сіль і соду. Потім додайте кубиками нарізане вершкове масло, розітріть в крихту.
3
Влийте сколотини і замісити тісто. Розкачайте тісто і виріжте коржики з допомогою склянки або вирубки для печива.
4
Викладіть коржики на деко, змастіть збитим яйцем і випікайте 15-20 хвилин.
5
Подавати такі коржики можна з джемом, варенням, шоколадною пастою, маслом, перегною. Смачного!

Схожі рецепти