Смажені коржики з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Такі коржі ідеально підходять для швидкого перекусу на ходу або на природі, їх можна взяти з собою або подавати до перших, других страв. Підкажу, як приготувати смажені коржики з зеленою цибулею.
Коржі виходять дуже рум'яними і ароматними за рахунок додавання зеленої цибулі і кунжутного масла. Дуже смачно їсти їх, вмочуючи в соус (можна томатний або вершковий). Коржі можна їсти гарячими або вже остиглими. З представлених інгредієнтів вийде всього 4 штуки. Якщо потрібно більше, тоді збільште їх кількість.
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 3/4 склянки
- Кунжутну олію - 4 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 5 штук
- Рослинна олія - За смаком
1. У миску просійте борошно, додайте сіль, залийте гарячою водою, замісіть тісто вручну або за допомогою комбайна. Накрийте тісто рушником і залиште на півгодини.
2. Через необхідний час дістаньте його і розділіть його на 4 частини.
3. Візьміть одну частину і розкачайте в тонкий корж.
4. Змастіть тонкий корж столовою ложкою підсмаженого кунжутного масла.
5. Зелена цибуля вимийте і наріжте дрібно, посипте коржик.
6. Скрутіть корж в тонку трубочку. Слідкуйте, щоб не вивалився цибулю.
7. Щільно скрутіть трубочку равликом.
8. Притисніть равлика і розкачайте її трохи качалкою або вручну.
9. Виконайте ті ж дії з іншими частинами тесту.
10. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть корж.
11. Обсмажуйте її з кожного боку до рум'яної скоринки.
12. Подавайте коржі відразу після приготування.