Чіпси начос в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Популярна традиційна мексиканська закуска з легкістю робиться в домашніх умовах. Сьогодні у нас рецепт, як приготувати чіпси начос в духовці, які подають з гострим соусом або сальсою.
Начос відмінно підходять для будь-якої вечірки, фуршету, їх подають з різноманітними соусами. У більшості ресторанів пропонують відразу кілька, щоб спробувати різні поєднання. Їх можна зробити з готових кукурудзяних коржів або почати процес приготування з самого початку (заміс тесту).
- Рослинна олія - За смаком
- Коржі - 6 штук (тортилья )
- Сіль велика - За смаком
1. Готові коржі дістаньте з упаковки і злегка збризніть будь-яким рослинним маслом.
2. Гострим ножем розрізати коржі на 6 частин, створюючи традиційну форму.
3. Викладіть шматочки одним шаром на деко, посипте крупною морською сіллю.
4. Надішліть деко в розігрітий до 230 градусів духовку на 7-9 хвилин, до утворення рум'яної скоринки.
5. Готові чіпси перекладіть в тарілку і подавайте з будь-яким соусом або зберігайте протягом 2-3 днів.