Начос з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами дуже цікавим рецептом начос з лаваша. Рецепт не вимагає великої кількості часу, та й виходить дуже смачно, про покупних чіпсах ви точно забудете.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати начос з лаваша в домашніх умовах. Блюдо вийде смачним, хрустким і ви не будете думати про його якість. До того ж це дуже швидко. Фантазуйте зі спеціями і будьте в тренді!
- Лаваш - 1 штука
- Рослинна олія - 20 грам
- Орегано сушений - 1 грам
- Червоний мелений перець - 1 грам
- Кріп - 5 грам
У глибокій мисці перемішайте рослинне масло, орегано, перець і подрібнений кріп.
Нанесіть масляну суміш на лаваш за допомогою пензлика.
Розріжте лаваш на трикутники.
Викладіть заготовки на деко, застелений пекарської папером, і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 2-3 хвилини. Начос повністю остудіть і подавайте з улюбленим соусом!