Курячі начос
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна зробити для перекусу або закуски. Воно відмінно підходить для кемпінгу або походів, адже зробити його можна навіть на багатті. Розповім, як приготувати курячі начос.
Ви можете зробити свинячі або яловичі начос, а також сирні або овочеві. Подавайте начос гарячими, щоб сир ще тягнувся. Блюдо дуже добре втаязикє голод, можна зробити порційно або для кількох людей. Страву можна приготувати в духовці, на мангалі або грилі і навіть на відкритому вогні.
- Начос - 225 грам
- Чеддер - 150 грам
- Куряче м'ясо - 100 грам (відварне або запечене)
- Соус «Барбекю» - 0, 5 склянки
- Крем - 0, 5 склянки
- Помідор - 1 штука
- Червона цибуля - 1/4 штуки
- Braai - 0, 5 пучка
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Перець гострий - 1 штука
1. Зробіть з фольги ось такі човники, можна будь-якого розміру.
2. Викладіть в човник з фольги нижнім шаром чіпси.
3. Посипте чіпси тертим на середній або крупній тертці сиром (залиште трохи), полийте ¼ склянки соусом «Барбекю», розподіліть поверх куряче м'ясо, нарізане невеликими шматочками і посипте сиром, що залишився.
4. Запікайте чіпси на розігрітому грилі 5-10 хвилин.
5. Змішайте соус і сметану, полийте чіпси через пару хвилин після запікання.
6. Наріжте дрібно овочі та авокадо, подрібніть кінзу, прикрасьте готову страву перед подачею на стіл. Смачного!