Курячі начос
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.
Цю страву можна зробити для перекусу або закуски. Воно відмінно підходить для кемпінгу або походів, адже зробити його можна навіть на багатті. Розповім, як приготувати курячі начос.
Опис приготування:
Ви можете зробити свинячі або яловичі начос, а також сирні або овочеві. Подавайте начос гарячими, щоб сир ще тягнувся. Блюдо дуже добре втаязикє голод, можна зробити порційно або для кількох людей. Страву можна приготувати в духовці, на мангалі або грилі і навіть на відкритому вогні.
- Начос - 225 грам
- Чеддер - 150 грам
- Куряче м'ясо - 100 грам (відварне або запечене)
- Соус «Барбекю» - 0, 5 склянки
- Крем - 0, 5 склянки
- Помідор - 1 штука
- Червона цибуля - 1/4 штуки
- Braai - 0, 5 пучка
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Перець гострий - 1 штука
1. Зробіть з фольги ось такі човники, можна будь-якого розміру.
2. Викладіть в човник з фольги нижнім шаром чіпси.
3. Посипте чіпси тертим на середній або крупній тертці сиром (залиште трохи), полийте ¼ склянки соусом «Барбекю», розподіліть поверх куряче м'ясо, нарізане невеликими шматочками і посипте сиром, що залишився.
4. Запікайте чіпси на розігрітому грилі 5-10 хвилин.
5. Змішайте соус і сметану, полийте чіпси через пару хвилин після запікання.
6. Наріжте дрібно овочі та авокадо, подрібніть кінзу, прикрасьте готову страву перед подачею на стіл. Смачного!