Рецепт Кукурудзяні млинці фото

Кукурудзяні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кукурудзяні млинці дуже корисні, оскільки борошно, з якої вони виготовлені, багата масою корисних властивостей. Живильні речовини кукурудзяної муки перевершують пшеничну.


Опис приготування:

Приготувати кукурудзяні млинці можна так само швидко, як і млинці з пшеничного борошна. Готуються вони традиційним способом, тільки замість пшеничного борошна в тісто входить кукурудзяна. Вона дуже багата корисними компонентами, що входять до її складу, і готова випічка на її основі завжди ніжніше.

  • Молоко - 1 склянок
  • Борошно - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна і вершкове масло - За смаком (для змазування сковороди і млинців)
кукурудзяні млинці - фото крок 1
1. Всі інгредієнти для приготування таких млинців ідентичні класичним млинців з пшеничного борошна. Кукурудзяне борошно не тільки корисна, вона має незвичайну консистенцію в розведеному вигляді.
кукурудзяні млинці - фото крок 2
2. В кукурудзяну муку додаємо цукор і сіль, перемішуємо все, поступово починаємо додавати молоко.
кукурудзяні млинці - фото крок 3
3. Збивати можна віночком, а можна використовувати міксер / кухонний комбайн.
кукурудзяні млинці - фото крок 4
4. Додаємо яйця і борошно, доводимо все до однорідної консистенції.
кукурудзяні млинці - фото крок 5
5. Змащуємо сковороду рослинною олією, після чого відразу починаємо випікати млинці.
кукурудзяні млинці - фото крок 6
6. Обсмажуємо з двох сторін. Чим рідше буде тісто, тим тонше вийдуть млинці.
кукурудзяні млинці - фото крок 7
7. Готові кукурудзяні млинці змащуємо вершковим маслом і викладаємо один на одного.
кукурудзяні млинці - фото крок 8
8. Подаємо кукурудзяні млинці з джемом, сметаною або згущеним молоком.

Схожі рецепти