Кукурудзяні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кукурудзяні млинці дуже корисні, оскільки борошно, з якої вони виготовлені, багата масою корисних властивостей. Живильні речовини кукурудзяної муки перевершують пшеничну.
Приготувати кукурудзяні млинці можна так само швидко, як і млинці з пшеничного борошна. Готуються вони традиційним способом, тільки замість пшеничного борошна в тісто входить кукурудзяна. Вона дуже багата корисними компонентами, що входять до її складу, і готова випічка на її основі завжди ніжніше.
- Молоко - 1 склянок
- Борошно - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Рослинна і вершкове масло - За смаком (для змазування сковороди і млинців)
1. Всі інгредієнти для приготування таких млинців ідентичні класичним млинців з пшеничного борошна. Кукурудзяне борошно не тільки корисна, вона має незвичайну консистенцію в розведеному вигляді.
2. В кукурудзяну муку додаємо цукор і сіль, перемішуємо все, поступово починаємо додавати молоко.
3. Збивати можна віночком, а можна використовувати міксер / кухонний комбайн.
4. Додаємо яйця і борошно, доводимо все до однорідної консистенції.
5. Змащуємо сковороду рослинною олією, після чого відразу починаємо випікати млинці.
6. Обсмажуємо з двох сторін. Чим рідше буде тісто, тим тонше вийдуть млинці.
7. Готові кукурудзяні млинці змащуємо вершковим маслом і викладаємо один на одного.
8. Подаємо кукурудзяні млинці з джемом, сметаною або згущеним молоком.