Кукурудзяні хлібці з насінням
(покроковий рецепт з фото)
На основі кукурудзяного борошна можна приготувати абсолютно чудові хлібці з насінням і кунжутом. Хлібці виходять дуже поживними і корисними за рахунок злакових. Вони прекрасно замінюють хліб.
Тепер ви дізнаєтеся, як приготувати кукурудзяні хлібці з насінням. Вони виходять злегка солонуватими і добре підходять в якості замінника хліба до основних страв. Особливо хлібці сподобаються тим, хто уважно стежить за своєю формою, з ними зайвої ваги вже точно не набереш.
- Заголовок Бондюель - 60 грам
- Кунжут - 60 грам
- Насіння - 30 грам
- Вода гаряча - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
У глибокій ємності з'єднуємо борошно з сіллю, кунжутом і насінням.
В окріп вливаємо олію.
Вливаємо рідина до сухих інгредієнтів і перемішуємо.
Повинна вийти густа липка маса.
Розкачуємо тісто в пласт і перекладаємо на деко, застелений папером для випічки. Розрізаємо тісто на квадратики.
Випікаємо в духовці 50 хвилин, температура - 160 градусів.
Смачного!