Рецепт Тосканська свинина з квасолею фото

Тосканська свинина з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Італійський делікатес. Ресторанну страву зі свинини з овочами.

Кількість порцій: 4
  • Сушені гриби - 50 грам
  • Морква - 80 грам
  • Селера - 80 грам
  • Петрушка - 30 грам
  • Svino файл - 1 кілограм
  • Квасоля - 150 грам
  • Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка
  • Троє - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Біле вино - 1/2 склянки
  • Гілочка розмарину - 1 штука
тосканська свинина з квасолею - фото крок 1
Перед приготуванням страви потрібно замочити квасолю приблизно на 12 годин.
Зв'язати ниткою шматок свинини.
тосканська свинина з квасолею - фото крок 2
Порізати і змішати розмарин, часник, шавлія і насіння фенхелю, додати сіль і мелений чорний перець. Зробити в м'ясі невеликі отвори і втерти туди цю суміш.
тосканська свинина з квасолею - фото крок 3
Залити оливкова олія в глибоку сковороду. Гасити м'ясо на повільному вогні. Влити трохи білого вина.
тосканська свинина з квасолею - фото крок 4
Додати ще трохи часнику і квасоля. Приправити сіллю і перцем, залити водою і продовжувати гасити.
тосканська свинина з квасолею - фото крок 5
Обсмажити овочі в киплячій олії, додати нарізані сушені гриби, дрібно нарізану петрушку і залити білим вином.
тосканська свинина з квасолею - фото крок 6
Додати бульйон, сіль і перець (за смаком), варити ще 5 хвилин.
тосканська свинина з квасолею - фото крок 7
Нарізати свинину на шматочки. Викласти на тарілку з овочами і грибами, полити соусом.

Схожі рецепти