Тосканська свинина з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Італійський делікатес. Ресторанну страву зі свинини з овочами.
Кількість порцій: 4
- Сушені гриби - 50 грам
- Морква - 80 грам
- Селера - 80 грам
- Петрушка - 30 грам
- Svino файл - 1 кілограм
- Квасоля - 150 грам
- Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка
- Троє - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Біле вино - 1/2 склянки
- Гілочка розмарину - 1 штука
Перед приготуванням страви потрібно замочити квасолю приблизно на 12 годин.
Зв'язати ниткою шматок свинини.
Зв'язати ниткою шматок свинини.
Порізати і змішати розмарин, часник, шавлія і насіння фенхелю, додати сіль і мелений чорний перець. Зробити в м'ясі невеликі отвори і втерти туди цю суміш.
Залити оливкова олія в глибоку сковороду. Гасити м'ясо на повільному вогні. Влити трохи білого вина.
Додати ще трохи часнику і квасоля. Приправити сіллю і перцем, залити водою і продовжувати гасити.
Обсмажити овочі в киплячій олії, додати нарізані сушені гриби, дрібно нарізану петрушку і залити білим вином.
Додати бульйон, сіль і перець (за смаком), варити ще 5 хвилин.
Нарізати свинину на шматочки. Викласти на тарілку з овочами і грибами, полити соусом.