Паста більше тосканська
(покроковий рецепт з фото)
Паста по-тоскански дуже смачна. Вона готується в томатному соусі з вершками і ароматними італійськими травами. Це популярне італійське блюдо користується незмінним успіхом у всьому світі.
Приготувати це блюдо легко і досить швидко. Всього 20 хвилин - і ситна, смачна, корисна паста з додаванням шпинату в томатно-вершковому соусі готова. Докладний рецепт, як приготувати пасту по-тоскански, перед вами. Приємних вам клопоту на кухні!
- Макаронні вироби - 200 грам (у мене різнобарвна, з додаванням моркви і шпинату)
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Шпинат - 1 пучок
- Соус томатний "маринара" - 1 Склянка
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершки - 1/2 склянки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Цибулю і часник очистіть.
Цибулю і часник подрібніть. На розігрітій олії обсмажте фарш і овочі протягом 5 хвилин.
Томатний соус перемішайте з фаршем, додайте італійські трави, сіль, цукор, перець. Готуйте протягом 2 хвилин.
Влийте вершки, доведіть до кипіння.
Додайте пасту. При необхідності долийте гарячу воду, щоб макарони повністю були занурені в рідину. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності пасти. Мені вистачило 4 хвилини.
За хвилину до готовності додайте подрібнений шпинат.
Подавайте пасту по-тоскански гарячої з тертим пармезаном. Смачного!