Рецепт Паста більше тосканська фото

Паста більше тосканська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Макарони , Фарш , Яловичина , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Паста по-тоскански дуже смачна. Вона готується в томатному соусі з вершками і ароматними італійськими травами. Це популярне італійське блюдо користується незмінним успіхом у всьому світі.

Опис приготування:

Приготувати це блюдо легко і досить швидко. Всього 20 хвилин - і ситна, смачна, корисна паста з додаванням шпинату в томатно-вершковому соусі готова. Докладний рецепт, як приготувати пасту по-тоскански, перед вами. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Макаронні вироби - 200 грам (у мене різнобарвна, з додаванням моркви і шпинату)
  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Шпинат - 1 пучок
  • Соус томатний"Маринара" - 1 Склянка
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
паста більше тосканська - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Цибулю і часник очистіть.
паста більше тосканська - фото крок 2
Цибулю і часник подрібніть. На розігрітій олії обсмажте фарш і овочі протягом 5 хвилин.
паста більше тосканська - фото крок 3
Томатний соус перемішайте з фаршем, додайте італійські трави, сіль, цукор, перець. Готуйте протягом 2 хвилин.
паста більше тосканська - фото крок 4
Влийте вершки, доведіть до кипіння.
паста більше тосканська - фото крок 5
Додайте пасту. При необхідності долийте гарячу воду, щоб макарони повністю були занурені в рідину. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності пасти. Мені вистачило 4 хвилини.
паста більше тосканська - фото крок 6
За хвилину до готовності додайте подрібнений шпинат.
паста більше тосканська - фото крок 7
Подавайте пасту по-тоскански гарячої з тертим пармезаном. Смачного!

Схожі рецепти