Рецепт Свинина з квасолею і помідорами фото

Свинина з квасолею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля , Помідор
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами - рецепт смачного страви зі свинини. Свинина гаситься в спеціях, томатному соусі з квасолею. Це дивовижне блюдо підійде на обід або вечерю в холодну погоду. Пробуємо!

Опис приготування:

Для приготування свинини з квасолею і помідорами нам знадобиться м'ясо без кістки, свіжі або консервовані помідори і квасоля. Якщо ви не бажаєте використовувати консервовану квасолю, то можете відварити самі. Тоді попередньо потрібно замочити квасолю в холодній воді приблизно на 4 годину. Потім необхідно відварити її до готовності. М'ясо обсмажуємо, потім додаємо спеції, томати і тушкуємо. В кінці готування додаємо квасоля. Удачі в приготуванні!

  • Свинина - 1, 5 кілограма (підійдуть різні шматочки)
  • Бекон або панцета - 100-150 грам
  • Помідори консервовані - 9-10 штук (у власному соку)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки (середньої величини)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Паприка копчена - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1-2 чайних ложок
  • Курячий бульйон - 0, 5 L
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Квасоля консервована - 400-500 грам
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 1
1. У широку тарілку всипте борошно, додайте сіль і перець, перемішайте. Свинину порізати великими кубиками, зріжте плівочки і обваляйте в борошняної суміші.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 2
2. Цибулю і часник почистіть і наріжте, цибуля - півкільцями, часник - пластинками.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 3
3. Поставте товстостінну велику каструлю на вогонь. Нам в неї треба буде вмістити всі інгредієнти, включаючи півлітра бульйону. На олії обсмажте до золотистого кольору обвалення в борошні свинину. Потім виберіть шматочки на блюдо. Бекон наріжте кубиками і відправляйте в ту ж каструлю. Туди ж викладіть цибулю і часник, обсмажте, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 4
4. Приготуйте бульйон - розігрійте його. Якщо готового бульйону немає, залийте кубик окропом. До бекону і цибулі поверніть свинину, перемішайте, додайте помідори.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 5
5. Додайте також томатне пюре, гарненько перемішайте.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 6
6. Нарешті, вливаємо бульйон. Ще раз перемішуємо.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 7
7. Додаємо паприку (звичайну або копчену), лавровий лист. Перешиваємо, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні годину. Поки смакота гаситься, зливаємо квасоля. Через годину додаємо в каструлю.
свинина з квасолею і помідорами - фото крок 8
8. Прогріваємо квасоля хвилин 5-7, вимикаємо вогонь. Даємо нашому страві настоятися і подаємо зі сметаною і свіжою зеленню. Смачного! Кличте сім'ю або гостей за стіл!

Схожі рецепти