Рецепт Свинина з зеленою квасолею фото

Свинина з зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вагітним і годуючим
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Обожнюю тушковане м'ясо. Але з квасолею раніше готувати не доводилося. Попався цей рецепт - і тепер свинина із зеленою квасолею частий гість на моєму столі.

Опис приготування:

Свинину із зеленою квасолею готуйте так: поріжте свинину і обсмажте її на сковороді. Далі додайте порізану цибулю, а через 5 хвилин квасоля. Коли квасоля стане м'якою, додайте томатну пасту, бульйон, сіль і перець. Гасіть ще 10 хвилин і подавайте на стіл. Смачного!

  • Свинина - 300 грам
  • Зелена квасоля - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Бульйон - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
свинина з зеленою квасолею - фото крок 1
Поріжте свинину шматочками.
свинина з зеленою квасолею - фото крок 2
Промийте квасоля і зріжте кінчики.
свинина з зеленою квасолею - фото крок 3
Обсмажте м'ясо на розігрітій сковороді, додайте порізану цибулю, а через 5 хвилин квасоля. Перемішайте.
свинина з зеленою квасолею - фото крок 4
Коли квасоля стане м'якою додайте томатну пасту.
свинина з зеленою квасолею - фото крок 5
Потім влийте півсклянки бульйону, додайте сіль і перець і тушкуйте ще хвилин 10. Готову страву можна відразу подати на стіл.

Схожі рецепти