Свинина з зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю тушковане м'ясо. Але з квасолею раніше готувати не доводилося. Попався цей рецепт - і тепер свинина із зеленою квасолею частий гість на моєму столі.
Свинину із зеленою квасолею готуйте так: поріжте свинину і обсмажте її на сковороді. Далі додайте порізану цибулю, а через 5 хвилин квасоля. Коли квасоля стане м'якою, додайте томатну пасту, бульйон, сіль і перець. Гасіть ще 10 хвилин і подавайте на стіл. Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Зелена квасоля - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Бульйон - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте свинину шматочками.
Промийте квасоля і зріжте кінчики.
Обсмажте м'ясо на розігрітій сковороді, додайте порізану цибулю, а через 5 хвилин квасоля. Перемішайте.
Коли квасоля стане м'якою додайте томатну пасту.
Потім влийте півсклянки бульйону, додайте сіль і перець і тушкуйте ще хвилин 10. Готову страву можна відразу подати на стіл.