Рецепт Темпура з цукіні фото

Темпура з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Цукіні
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , Літні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Одне з найпопулярніших страв японської кухні - темпура, овочі і морепродукти в клярі. Вашій увазі представляю темпура з цукіні. Смачно і швидко.

Опис приготування:

Звичайно, темпура використовується і в якості складових частин інших страв, і у вигляді закуски. У нашій родині темпура з цукіні я подаю у вигляді гарніру до стейку з риби або з м'яса. Дуже раджу спробувати таку закуску і, сподіваюся, вона вам припаде до душі.

  • Cukini - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Заголовок для палітурки - 50 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
темпура з цукіні - фото крок 1
1. Наріжте цукіні смужками.
темпура з цукіні - фото крок 2
2. У глибокій ємності змішайте борошно пшеничне і кукурудзяне, сіль. У центрі зробіть ямку і збийте в сухої суміші білок і додайте воду.
темпура з цукіні - фото крок 3
3. Змішуйте кляр на льоду, щоб підтримувати холодну температуру.
темпура з цукіні - фото крок 4
4. Розігрійте масло для смаження у великому сотейнику так, щоб кляр миттєво зажарився.
темпура з цукіні - фото крок 5
5. Обваляйте цукіні в клярі і опустіть в масло. Обсмажте овочі до золотистого.
темпура з цукіні - фото крок 6
6. Промокніть цукіні паперовим рушником, щоб позбутися від зайвого масла.

Схожі рецепти