Рецепт Роли в темпура фото

Роли в темпура
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Овочі , Огірок , Лаваш , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Роли
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Якщо у вас залишилися роли, які ви не змогли з'їсти напередодні, то зробіть просте блюдо - роли в темпура. Це дуже легко - я розповім і навіть покажу фотками, як це зробити.

Опис приготування:

Вперше роли в темпура я їла на сніданок в Польщі. Напередодні була суші-вечірка, ну а вранці, щоб залишки не пропали, господиня подала роли в гарячому вигляді. Це"нове блюдо" - роли в темпура викликало гарячий захват і швиденько зникло. З тих пір я часто обновляю залишилися роли в рідкої борошні. Як вид, все геніальне просто і смачно! Успіхів і приємного апетиту!

  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Масло растітетельную - 3 Ст. Ложки
роли в темпура - фото крок 1
Борошно змішати з водою.
роли в темпура - фото крок 2
Роли занурити в чашку з борошном.
роли в темпура - фото крок 3
Роли обсмажити на маслі.
роли в темпура - фото крок 4
Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
роли в темпура - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти