Роли в темпура
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас залишилися роли, які ви не змогли з'їсти напередодні, то зробіть просте блюдо - роли в темпура. Це дуже легко - я розповім і навіть покажу фотками, як це зробити.
Вперше роли в темпура я їла на сніданок в Польщі. Напередодні була суші-вечірка, ну а вранці, щоб залишки не пропали, господиня подала роли в гарячому вигляді. Це "нове блюдо" - роли в темпура викликало гарячий захват і швиденько зникло. З тих пір я часто обновляю залишилися роли в рідкої борошні. Як вид, все геніальне просто і смачно! Успіхів і приємного апетиту!
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло растітетельную - 3 Ст. Ложки
Борошно змішати з водою.
Роли занурити в чашку з борошном.
Роли обсмажити на маслі.
Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
Смачного!