Рецепт Креветки в темпура фото

Креветки в темпура
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт креветок в темпура недавно попався мені на очі. Я розповім вам, як готувати креветки, який склад краще для темпура і з яким пікантним соусом їх краще подати.

Опис приготування:

Темпура - щось на зразок клярі. Відрізняється тим, що в неї додається пекарський порошок. Мені темпура подобається більше, креветки нібито запікаються. Темпура не розвалюється і не розпадається. Зберігає сік креветок всередині. Додати сіль за смаком кляр. Креветки в темпура - відмінна закуска для вашої вечері або обіду з близькими і друзями. Бажаю вам приємного вечора!

  • Борошно - 100 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Пекарський порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Жовток - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки (нам знадобиться його сік.)
  • Холодна вода - 150-200 мілілітрів
  • Гостра паста Чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Варені креветки - 200-300 грам
креветки в темпура - фото крок 1
Спочатку приготуємо гострий соус до креветок. У чашку або глечик покладіть гостру пасту чилі,
креветки в темпура - фото крок 2
Потім видавіть до неї лимонний сік.
креветки в темпура - фото крок 3
Додайте соєвий соус і холодної води. Все добре перемішайте.
креветки в темпура - фото крок 4
Тепер приступимо до темпурі. У чашці змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль, пекарський порошок і яєчний жовток. Додайте трохи води.
креветки в темпура - фото крок 5
Почистіть варені креветки від лапок і панцира. І макайте в темпуру.
креветки в темпура - фото крок 6
Викладайте креветки на розпечене на сковороді рослинне масло і обсмажуйте з обох сторін до хрусткої скоринки. Подавайте з гострим соусом.

Схожі рецепти