Рецепт Тефтелі зі спагеті фото

Тефтелі зі спагеті
(покроковий рецепт з фото)

Шведська кухня
М'ясо, Фарш
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Найчастіше на гарнір до тефтелі готують крупи або картопляне пюре. Але спробуйте тефтелі в соусі разом зі спагетті. Виходить неймовірно смачна страва. Готується швидко і нескладно.

Кількість порцій: 4
  • Спагеті - 300 грам
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кнопка - 3 скибочки
  • Сир - 60 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Помідори - 4-5 штук (соус)
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки (соус)
  • Цибуля - 2 штуки (соус)
  • Часник - 3 зубчики (соус)
  • Червоне сухе вино - 150 грам (соус)
  • Орегано і базилік - За смаком (соус)
  • Сіль - За смаком (соус)
тефтелі зі спагеті - фото крок 1
1. Для соусу. Цибулю почистити. Цибулю дрібно порізати, часник порубати і обсмажити на олії кілька хвилин. Помідори вимити, зняти шкірку і подрібнити в блендері. Змішати помідори, томатну пасту і вино. Вилити цю суміш в смажену цибулю, тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.
тефтелі зі спагеті - фото крок 2
2. Розмочити у воді батон. Цибулю нарізати дрібними шматочками. Сир натерти на тертці. Змішати м'ясний фарш з батоном, цибулею, яйцем і сиром. Посолити і поперчити.
тефтелі зі спагеті - фото крок 3
3. Скачати з фаршу невеликі тефтелі викласти їх на деко. Запекти в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин.
тефтелі зі спагеті - фото крок 4
4. Тефтелі готові. Викласти їх в соус і додати туди ж трави. Гасити на невеликому вогні 5 хвилин. Відварити спагетті. На порційну тарілку викласти пасту, зверху покласти тефтелі і залити соусом. Прикрасити тертим сиром і зеленню.

Схожі рецепти