Лисички зі спагеті по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на обід або вечерю? Ось вам відмінна ідея - простий варіант, як приготувати лисички зі спагеті по-італійськи з пікантним пармезаном і зеленню.
Це дуже апетитний, ароматний і при цьому дуже простий рецепт лисичок зі спагеті по-італійськи. Блюдо виходить ситним, але при цьому абсолютно не важким. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, якщо під рукою виявилися грибочки.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лісіцкі - 300 грам
- Макарони - 250 грам
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Лимон - 0.5 штуки
- Пармезан - 50 грам
1. Ось перед вами основні інгредієнти, які входять в рецепт приготування лисичок зі спагеті по-італійськи. Ароматні спеції і зелень можна варіювати за смаком.
2. Гриби вимити кілька разів і відправити в каструлю, заливши водою. Після закипання проварити близько 15 хвилин, а потім відкинути на друшляк. Грибочки повинні охолонути і просохнути.
3. На сковороді розігріти оливкову олію і відправити туди часник. Обсмажити пару хвилин і викласти грибочки. Акуратно перемішати і обсмажити до готовності. Додати за пару хвилин до закінчення процесу зелень, сіль, перець і сік половинки лимона.
4. У каструлю налити воду, довести до кипіння, підсолити за смаком і відправити туди макарони. В цей простий рецепт лисичок зі спагеті по-італійськи можна використовувати також тальятелле, як в даному випадку. Відварені макарони відкинути на друшляк, а потім перекласти на сковороду.
5. Акуратно перемішати і вже через хвилину страва буде готове. Перед подачею додати зверху тертий пармезан і можна пробувати. Дуже апетитне і смачне блюдо для всієї родини.