Тарт з беконом і інжиром
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо смачний і оригінальний пиріг для любителів несолодкої випічки. Такого поєднання продуктів в одній страві ви ще точно не пробували. Чи готові до експериментів? запам'ятовуйте рецепт!
До вашої уваги - швидкий і дуже апетитний тарт з беконом і інжиром. Неймовірний смак нікого не залишить байдужим! Ви можете використовувати будь-який сир, який вам подобається, але я рекомендую взяти козячий. Сушені прованські трави можна замінити і іншими спеціями, які ви любите. Пікантний соус надає тарту приголомшливий смак.
- Тісто листкове - 400-500 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1.5 Ст. Ложки
- Прованські трави - 1 щіпка (по бажанню)
- Інжир - 4-5 штук
- Бекон - 2-3 скибочок
- Сир - 4-5 скибочок
1. Підготуйте жароміцних форму, викладіть листкове тісто. З'єднайте мед, бальзамічний оцет і оливкове масло. Все ретельно перемішайте і змастіть отриманим соусом корж.
2. Вимийте, обсушити і наріжте кружальцями інжир. Викладіть на корж.
3. Далі розподіліть нарізану кружальцями козячий сир.
4. І сало. Усе, надішліть тарт в духовку.
5. При температурі 180 градусів запікайте близько півгодини. Потім трохи остудіть і наріжте порційними шматочками.
6. Тарт з беконом і інжиром готовий. Це дуже смачно!