Рецепт Тарт з беконом і інжиром фото

Тарт з беконом і інжиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Фрукти , Бекон
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Приголомшливо смачний і оригінальний пиріг для любителів несолодкої випічки. Такого поєднання продуктів в одній страві ви ще точно не пробували. Чи готові до експериментів? запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

До вашої уваги - швидкий і дуже апетитний тарт з беконом і інжиром. Неймовірний смак нікого не залишить байдужим! Ви можете використовувати будь-який сир, який вам подобається, але я рекомендую взяти козячий. Сушені прованські трави можна замінити і іншими спеціями, які ви любите. Пікантний соус надає тарту приголомшливий смак.

  • Тісто листкове - 400-500 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1.5 Ст. Ложки
  • Прованські трави - 1 щіпка (по бажанню)
  • Інжир - 4-5 штук
  • Бекон - 2-3 скибочок
  • Сир - 4-5 скибочок
тарт з беконом і інжиром - фото крок 1
1. Підготуйте жароміцних форму, викладіть листкове тісто. З'єднайте мед, бальзамічний оцет і оливкове масло. Все ретельно перемішайте і змастіть отриманим соусом корж.
тарт з беконом і інжиром - фото крок 2
2. Вимийте, обсушити і наріжте кружальцями інжир. Викладіть на корж.
тарт з беконом і інжиром - фото крок 3
3. Далі розподіліть нарізану кружальцями козячий сир.
тарт з беконом і інжиром - фото крок 4
4. І сало. Усе, надішліть тарт в духовку.
тарт з беконом і інжиром - фото крок 5
5. При температурі 180 градусів запікайте близько півгодини. Потім трохи остудіть і наріжте порційними шматочками.
тарт з беконом і інжиром - фото крок 6
6. Тарт з беконом і інжиром готовий. Це дуже смачно!

Схожі рецепти