Піца з беконом і інжиром
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з цікавими смаковими поєднаннями хочу запропонувати вам додати цей варіант. Якщо ви готові до експериментів, спробуйте повторити нескладну і вельми оригінальну ідею. Рекомендую!
Погляньте на цей спосіб, як приготувати піцу з беконом і інжиром. Zaintrigovanи? Невеликий набір інгредієнтів, зовсім небагато клопоту і приголомшливо незвичайний результат. Така піца обов'язково викличе інтерес у ваших близьких і гостей
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Дріжджі - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 3/4 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Бекон - 2 скибочки
- Інжир - 4 штуки
- Фета - 3 Ст. Ложки
1. У теплій воді розчиніть цукор і дріжджі. Залиште на 5-10 хвилин.
2. Додайте сіль, просіяне борошно, оливкова олія. Ретельно перемішайте. Викладіть тісто на робочий стіл, вимісити руками.
3. Залиште тісто на годинку.
4. Для начинки наріжте інжир і бекон.
5. Бекон обсмажте на сковороді до хрусткої скоринки.
6. Розкачайте тісто на робочому столі. Перекладіть на деко, застелене пергаментом.
7. Викладіть бекон і сир.
8. Надішліть піцу в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 10. Тоді перезарядка інжир.
9. Піца з беконом і інжиром готова. Смачного!