Тарт з інжиром і крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)
Це одне з найбільш смачний тістечок, які я знаю! У вас не виникне питань про те, як приготувати тарт з інжиром і крем-брюле, так як цей рецепт дуже детальний і перевірений практикою.
Дуже ніжний тортик особливо сильно припаде до смаку любителям інжиру і крем-брюле, так як вся принадність даного рецепта полягає саме в цих інгредієнтів. Ви можете експериментувати і замість інжиру додати сухофрукти, повинно вийти здорово! Неймовірно м'яке й солодке крем-брюле підкорить будь-якого ласуна, а краса цього тарта в розрізі не залишить байдужим нікого: пісочно-мигдальний корж, шар інжиру і крем-брюле.
- Холодне масло - 125 грам
- Тертий мигдаль - 30 грам
- Цукрова пудра - 55 грам
- Борошно - 175 грам
- Вода - 1 Чайна ложка
- Яєчний жовток - 1 штука
- Сушений інжир - 250 грам
- Вода (для інжировим прошарку) - 125 мілілітрів
- Бренді - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 50 грам
- Ванілін - За смаком
1. Приготуйте все необхідне для пісочної основи.
2. Висипати в миску борошно і розітріть її з вершковим маслом. Додайте цукрову пудру і тертий мигдаль, перемішайте.
3. Додайте жовток і воду, замісіть тісто.
4. Помістіть тісто в плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин.
5. Розкачайте тісто в пласт розміром з форму. Рівномірно розподіліть тісто в формі, sformirovav кінець. Залиште в холодильнику на 20 хвилин, вийміть і проколіть дно виделкою.
6. Застелите пергаментний папір і засипте в форму металеві кульки або горох. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин.
7. Вийміть наповнювач і випікайте ще 10 хвилин до золотистого кольору.
8. Приготуйте необхідні для інжировим прошарку інгредієнти.
9. Залийте інжир водою, і поставте на великий вогонь. Коли інжир закипить, зменшіть вогонь і варіть ще 5 хвилин.
10. Перекладіть інжир в чашу міксера, додайте бренді і подрібніть все до стану в'язкої кашки.
11. Викладіть інжировим прошарок на основу і вирівняйте ложкою.
12. Для крем-брюле доведіть на невеликому вогні вершки до кипіння.
13. Вбийте в миску яйця, додайте цукор і ванілін. Перемішайте, але не збивайте до піни.
14. По частинах додайте гарячі вершки, постійно помішуючи.
15. Вилийте крем на основу і випікайте в розігрітій до 150 градусів духовці приблизно 40-50 хвилин, поки крем схопиться.
16. Посипте трохи охолонувши тарт цукром і закарамелізуется. Смачного!