Рецепт Тарт з інжиром і крем-брюле фото

Тарт з інжиром і крем-брюле
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Вершкове масло , Інжир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це одне з найбільш смачний тістечок, які я знаю! У вас не виникне питань про те, як приготувати тарт з інжиром і крем-брюле, так як цей рецепт дуже детальний і перевірений практикою.

Опис приготування:

Дуже ніжний тортик особливо сильно припаде до смаку любителям інжиру і крем-брюле, так як вся принадність даного рецепта полягає саме в цих інгредієнтів. Ви можете експериментувати і замість інжиру додати сухофрукти, повинно вийти здорово! Неймовірно м'яке й солодке крем-брюле підкорить будь-якого ласуна, а краса цього тарта в розрізі не залишить байдужим нікого: пісочно-мигдальний корж, шар інжиру і крем-брюле.

  • Холодне масло - 125 грам
  • Тертий мигдаль - 30 грам
  • Цукрова пудра - 55 грам
  • Борошно - 175 грам
  • Вода - 1 Чайна ложка
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Сушений інжир - 250 грам
  • Вода (для інжировим прошарку) - 125 мілілітрів
  • Бренді - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Ванілін - За смаком
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 1
1. Приготуйте все необхідне для пісочної основи.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 2
2. Висипати в миску борошно і розітріть її з вершковим маслом. Додайте цукрову пудру і тертий мигдаль, перемішайте.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 3
3. Додайте жовток і воду, замісіть тісто.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 4
4. Помістіть тісто в плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 5
5. Розкачайте тісто в пласт розміром з форму. Рівномірно розподіліть тісто в формі, sformirovav кінець. Залиште в холодильнику на 20 хвилин, вийміть і проколіть дно виделкою.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 6
6. Застелите пергаментний папір і засипте в форму металеві кульки або горох. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 7
7. Вийміть наповнювач і випікайте ще 10 хвилин до золотистого кольору.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 8
8. Приготуйте необхідні для інжировим прошарку інгредієнти.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 9
9. Залийте інжир водою, і поставте на великий вогонь. Коли інжир закипить, зменшіть вогонь і варіть ще 5 хвилин.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 10
10. Перекладіть інжир в чашу міксера, додайте бренді і подрібніть все до стану в'язкої кашки.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 11
11. Викладіть інжировим прошарок на основу і вирівняйте ложкою.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 12
12. Для крем-брюле доведіть на невеликому вогні вершки до кипіння.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 13
13. Вбийте в миску яйця, додайте цукор і ванілін. Перемішайте, але не збивайте до піни.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 14
14. По частинах додайте гарячі вершки, постійно помішуючи.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 15
15. Вилийте крем на основу і випікайте в розігрітій до 150 градусів духовці приблизно 40-50 хвилин, поки крем схопиться.
тарт з інжиром і крем-брюле - фото крок 16
16. Посипте трохи охолонувши тарт цукром і закарамелізуется. Смачного!

Схожі рецепти