Святкова закуска з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати закуску з ковбаси з трьома різними начинками, також знадобляться шпажки різних кольорів, щоб позначити гостроту закусочек. Дивіться докладніше!
Отже, розповідаю, як приготувати святкову закуску з ковбаси. Ковбаса підійде будь-яка копчена або сирокопчена, беріть на свій смак. Вибір сиру також може бути великий, від плавленого до вершкового, пастоподібна підійде або навіть твердий, буде смачно. Я зробила три начинки: з перцем чилі, kapersami, горіхово-часникова. Але це не межа, можна зробити і більше начинок, скажімо з чорносливом, грибами і т. d. Хай щастить!
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир вершковий або плавлений - 100 грам
- Каперси мариновані - 1-2 Ст. Ложок
- Перець чилі - 0, 5-1 штуки
- Грецькі горіхи - 4-5 штук
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком (по бажанню)
- Майонез - 1 Чайна ложка (якщо потрібно)
1. Підготуйте продукти. Якщо використовуєте сир вершковий, то майонез не потрібен. Якщо у вас сир плавлений, то покладіть ложечку в начинку.
2. З'єднайте варені яйця з сиром і майонезом.
3. Подрібніть до стану однорідної кашки. Сіль або інші спеції можна додати трохи пізніше.
4. Візьміть три пиалочки, розділіть порівну сирну масу. Додайте в одну піалочку дрібно порізані каперси, в іншу - подрібнений часник і горіхи, в третю - порізаний чилі. Перемішайте. Відкоректуйте на сіль.
5. Ковбаску порізати тонко. Покладіть по ложечці начинки.
6. Swern kulečkom, зафіксуйте шпажкою відповідного кольору: з перцем чилі - червоною, з часником - жовтої, з каперсами - зеленої.
7. Пригощайтеся! З наступаючим!