Святкова закуска з авокадо і огірка
(покроковий рецепт з фото)
Коли наближається свято, думки про складання меню просто зводять з розуму. Хочу порекомендувати вам освіжаючу, легку, дуже незвичайну закуску, яка, напевно, здивує своїм смаком і близьких, і гостей.
Поспішаю поділитися з вами досить швидким і досить простим способом, як приготувати святкову закуску з авокадо і огірка. Такі апетитні роли без праці зробить навіть абсолютний новачок на кухні. Для любителів гостренького рекомендую додати в рецепт гострий перець чилі, який додасть страві особливу родзинку. Чудово підійдуть сюди також каперси. Нічого подібного ви напевно ще не пробували, так що рекомендую на замітку!
- Авокадо - 2 штуки
- Базилік - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Сік лайма чи лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Каперсами - За смаком
- Огірок - 1-2 штук
1. Насамперед вимийте авокадо і базилік, обсушити. Очистіть часник. З авокадо видаліть кісточки, наріжте середніми шматочками.
2. У чашу блендера відправте авокадо, базилік, часник. Додайте сік лимона, сіль і перець за смаком. Подрібніть все до стану однорідної пюре.
3. Огірки вимийте, обсушити і наріжте дуже тонкими пластинками.
4. А далі все дуже просто - викладіть пюре з авокадо тонким шаром на огірок і акуратно згорніть рулетом.
5. Ось така апетитна і оригінальна святкова закуска вийде в результаті. Прикрасьте перед подачею її свіжою зеленню і за бажанням додайте каперси.
Смачного!
Смачного!