Закуска з огірка і цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Легка, свіжа, дуже корисна і нереально смачна закуска перед вами. Якщо ви віддаєте перевагу овочеві закуски з мінімумом турбот і калорій, тоді обов'язково додайте цей рецепт в кулінарну скарбничку.
Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати закуску з огірка і цукіні. Основна родзинка цієї страви в тому, що овочі подаються сирими, а значить вони зберігають максимум вітамінів. Якщо у вашому меню якраз не вистачає такої закуски, запам'ятовуйте цей простий рецепт.
- Cukini - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Фета - 100 грам (можна і інший сир)
- Горіхи - 50-80 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сік лимона - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (петрушка, м'ята, кріп)
1. Вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками огірки.
2. Кабачки I.
3. Викладіть овочі на тарілку, чергуючи їх.
4. Ось така красива і корисна тарілка.
5. Для приготування заправки з'єднайте масло з соком лимона і оцтом. Додайте зелень, сіль і перець за смаком.
6. На сухій сковороді підсушіть трохи горішки.
7. На тарілку з овочами вилийте заправку, додайте горішки і сир.
Смачного!
Смачного!