Святкова закуска з яєць
(покроковий рецепт з фото)
З яєць можна приготувати яскраву, просту і смачну закуску до Нового року або дня народження. Підійде така закуска і до Великодня. Усе, що потрібно, зварити яйця і прикрасити зеленню, овочами і ікрою. Приступимо!
Одну з закусок на святковий стіл ви точно приготуєте без особливих зусиль і дуже швидко. Це - варені яйця зі спеціями, ікрою і зеленню. Варіації може бути багато, сміливо експериментуйте!
Як приготувати святкову закуску з яєць?
- Яйця - 8-10 штук
- Ікра червона - 2-3 Ст. Ложок
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Лук-різанець або зелений лук (пір'ячко) - 4-5 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Кріп - За смаком
- Паприка мелена - 1/3 чайних ложки
1
Яйця відварити круто.
2
Остудіть і очистіть.
3
Розріжте яйця наполовину.
4
Викладіть половинки зварених яєць на велике блюдо сервіровки.
5
Болгарський перець, цибуля і кріп промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть.
6
Прикрасьте яйця зеленню, спеціями, болгарським перцем і ікрою. Прикраси на яйця розподіляйте таким чином: ікра, перець плюс паприка, перець плюс паприка плюс свіжий лук, цибуля плюс болгарський перець, а також придумайте свої поєднання. Половинки яєць без ікри трохи посоліть. До яйцям можна подати соусницю з майонезом.