Рецепт Святкова закуска з яєць фото

Святкова закуска з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

З яєць можна приготувати яскраву, просту і смачну закуску до Нового року або дня народження. Підійде така закуска і до Великодня. Усе, що потрібно, зварити яйця і прикрасити зеленню, овочами і ікрою. Приступимо!

Опис приготування:

Одну з закусок на святковий стіл ви точно приготуєте без особливих зусиль і дуже швидко. Це - варені яйця зі спеціями, ікрою і зеленню. Варіації може бути багато, сміливо експериментуйте!

Як приготувати святкову закуску з яєць?


  • Яйця - 8-10 штук
  • Ікра червона - 2-3 Ст. Ложок
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Лук-різанець або зелений лук (пір'ячко) - 4-5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Паприка мелена - 1/3 чайних ложки
1
Яйця відварити круто.
2
Остудіть і очистіть.
3
Розріжте яйця наполовину.
4
Викладіть половинки зварених яєць на велике блюдо сервіровки.
5
Болгарський перець, цибуля і кріп промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть.
6
Прикрасьте яйця зеленню, спеціями, болгарським перцем і ікрою. Прикраси на яйця розподіляйте таким чином: ікра, перець плюс паприка, перець плюс паприка плюс свіжий лук, цибуля плюс болгарський перець, а також придумайте свої поєднання. Половинки яєць без ікри трохи посоліть. До яйцям можна подати соусницю з майонезом.

Схожі рецепти