Святкова закуска з паштетом з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичний легкий паштет з курячої печінки відмінно підійде для свята або фуршету. Печінковий курячий паштет в оригінальному оформленні стане вашою улюбленою закускою, спробуйте!
Тепер вам не треба шукати кращий рецепт, як приготувати святкову закуску з паштетом з курячої печінки, він тут! Залишки хліба можна висушити і зробити панірувальні сухарі. Якщо у вас немає блендера, щоб подрібнити печінку, двічі пропустіть її через м'ясорубку. Перепелині яйця варяться 5 хв, . Потім занурте їх в холодну воду.
- Печінка куряча - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Хліб - 8-10 штук (кнопка)
- Яйця перепелині - 8-10 штук
- Сіль перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Цибуля наріжте великими кубиками і підсмажте до м'якості на рослинному маслі.
2. Печінка промийте під проточною водою, очистіть від плівочок і наріжте. Надішліть до цибулі обсмажувати, постійно помішуючи, хвилин 5. Потім накрийте кришкою і тушкуйте до готовності близько 8-10 хвилин.
3. В кінці приготування посоліть і поперчіть печінку. Поставте остигати.
4. З хліба за допомогою склянки видавіть кружечки. Обсмажте їх на вершковому або рослинному маслі з обох сторін. Викладіть на паперові серветки, щоб вони ввібрали зайвий жир.
5. Печінка подрібніть в блендері, додайте 80 грамів вершкового масла. Повинна вийти м'яка повітряна маса.
6. Перекладіть паштет в кондитерський мішок з насадкою "зірочка" і красиво видавіть його на грінку.
7. Перепелині яйця розрізати на 2 половинки, прикрасьте ними паштет. Додайте зелені - і страва готова!