Бутерброди з паштетом з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з паштетом - смачна закуска або перекус, особливо для школяра. Бутерброд приготувати просто, тільки спочатку треба зробити паштет. Паштет краще готувати самому, щоб не було зайвих жирів.
Бутерброди з паштетом - корисне ласощі, дуже зручне ще й тим, що паштет непогано зберігається в холодильнику і зробити його можна на кілька днів. У мене бутерброди з паштетом їдять навіть ті, хто неохоче їсть просто печінку. Куряча печінка обсмажується дуже швидко, якщо ви затягнете процес, то печінку стане гумової. Урізноманітнити смак паштету можна різними травами, наприклад, додати базилік. Якщо у вас немає грибів, то нічого страшного не станеться. Можна додати моркву. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча печінка - 300 грам
- Печериці - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне для смаження - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Печінка помити і обсушити.
Печінка обсмажте на сильному вогні п'ять хвилин і перекладіть на тарілку.
Поріжте цибулю.
Цибуля обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Порізати гриби.
Гриби обсмажити з цибулею до готовності.
У блендер складіть печінку, цибуля з грибами, масло і спеції.
Подрібніть печінку до однорідної маси.
На хліб намажте масло і паштет. Смачного!