Рецепт Бутерброди з паштетом з печінки фото

Бутерброди з паштетом з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бутерброди з паштетом - смачна закуска або перекус, особливо для школяра. Бутерброд приготувати просто, тільки спочатку треба зробити паштет. Паштет краще готувати самому, щоб не було зайвих жирів.


Опис приготування:

Бутерброди з паштетом - корисне ласощі, дуже зручне ще й тим, що паштет непогано зберігається в холодильнику і зробити його можна на кілька днів. У мене бутерброди з паштетом їдять навіть ті, хто неохоче їсть просто печінку. Куряча печінка обсмажується дуже швидко, якщо ви затягнете процес, то печінку стане гумової. Урізноманітнити смак паштету можна різними травами, наприклад, додати базилік. Якщо у вас немає грибів, то нічого страшного не станеться. Можна додати моркву. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло рослинне для смаження - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 1
Печінка помити і обсушити.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 2
Печінка обсмажте на сильному вогні п'ять хвилин і перекладіть на тарілку.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 3
Поріжте цибулю.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 4
Цибуля обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 5
Порізати гриби.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 6
Гриби обсмажити з цибулею до готовності.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 7
У блендер складіть печінку, цибуля з грибами, масло і спеції.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 8
Подрібніть печінку до однорідної маси.
бутерброди з паштетом з печінки - фото крок 9
На хліб намажте масло і паштет. Смачного!

Схожі рецепти