Бутерброди з паштетом і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Хоч ці бутерброди і досить прості, але мені вони дуже подобаються, ви можете взяти для них вже готовий рибний паштет, а можете приготувати його з консервованої риби, як це зазвичай роблю я.
З цим рецептом приготування бутербродів з паштетом і огірком ви можете зробити дуже смачну і при цьому економічну закуску, як на кожен день, так і до свята. Для таких бутербродів підійде не тільки горбуша, але й інша консервована риба, як показує мій досвід, з будь-яким варіантом бутерброди з паштетом і огірком в домашніх умовах виходять смачними. Хоча якщо в вашому магазині продається вже готовий паштет, то ви цілком можете тут використовувати і його, так ви зробите бутерброди ще швидше і заощадите свій час.
- Хліб - 4-5 скибочок (або кийок)
- Горбуша консервована - 240 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кріп свіжий - За смаком (для прикраси)
Для початку ми нарізаємо хліб на скибочки або можна купити в магазині вже нарізаний. Огірок промиваємо і також ріжемо його скибочками.
Відкриваємо консервовану рибу і викладаємо її в миску, розминаємо виделкою рибу.
Додаємо в миску з рибою майонез і подрібнений ріпчаста цибуля, ретельно все перемішуємо, можна навіть перемолоти масу в блендері.
Скибочки хліба трохи обсмажуємо на сухій сковороді і змащуємо їх приготованим паштетом.
Викладаємо на кожен шматочок хліба по дві скибочки огірка і посипаємо бутерброди подрібненим кропом.
Готову закуску можна подавати на стіл, вона буде відмінним доповненням до обіду або вечері. Приємного всім апетиту!