Рецепт Млинці з печінковим паштетом фото

Млинці з печінковим паштетом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , На сніданок , Ситний сніданок , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Млинці з печінковим паштетом - улюблений сніданок мого чоловіка. Швидко, просто, смачно і досить ситно - то, що потрібно на самому початку дня.

Опис приготування:

Рецепт млинчиків з печінковим паштетом:

1. Відокремлюємо білки від жовтків.

2. Жовтки гарненько розтираємо з цукром. Додаємо масло і розтираємо до однорідності. Додаємо сюди ж молоко. Просіваємо в суміш борошно і сіль. Перемішуємо до однорідності.

3. Білки за допомогою міксера збиваємо до жорстких піків (на це піде 5-6 хвилин приблизно). Вводимо білки в нашу загальну масу для млинців. Акуратно перемішуємо до однорідності.

4. У сковороді розігріваємо невелику кількість масла, після чого звичайним способом починаємо піч млинці: Polovnik подряпаний трохи тесту, виливаємо на сковороду, разравниваем - і печемо з двох сторін до золотистого.

5. Залишається тільки звернути в кожен млинець трохи печінкового паштету.

Швиденько подаємо, поки млинці не охололи. Смачного!


  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Печінковий паштет - 200 грам
Рецепт млинчиків з печінковим паштетом:

1. Відокремлюємо білки від жовтків.

2. Жовтки гарненько розтираємо з цукром. Додаємо масло і розтираємо до однорідності. Додаємо сюди ж молоко. Просіваємо в суміш борошно і сіль. Перемішуємо до однорідності.

3. Білки за допомогою міксера збиваємо до жорстких піків (на це піде 5-6 хвилин приблизно). Вводимо білки в нашу загальну масу для млинців. Акуратно перемішуємо до однорідності.

4. У сковороді розігріваємо невелику кількість масла, після чого звичайним способом починаємо піч млинці: Polovnik подряпаний трохи тесту, виливаємо на сковороду, разравниваем - і печемо з двох сторін до золотистого.

5. Залишається тільки звернути в кожен млинець трохи печінкового паштету.

Швиденько подаємо, поки млинці не охололи. Смачного!

Схожі рецепти