Млинці з печінковим паштетом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з печінковим паштетом - улюблений сніданок мого чоловіка. Швидко, просто, смачно і досить ситно - то, що потрібно на самому початку дня.
Рецепт млинчиків з печінковим паштетом:
1. Відокремлюємо білки від жовтків.
2. Жовтки гарненько розтираємо з цукром. Додаємо масло і розтираємо до однорідності. Додаємо сюди ж молоко. Просіваємо в суміш борошно і сіль. Перемішуємо до однорідності.
3. Білки за допомогою міксера збиваємо до жорстких піків (на це піде 5-6 хвилин приблизно). Вводимо білки в нашу загальну масу для млинців. Акуратно перемішуємо до однорідності.
4. У сковороді розігріваємо невелику кількість масла, після чого звичайним способом починаємо піч млинці: Polovnik подряпаний трохи тесту, виливаємо на сковороду, разравниваем - і печемо з двох сторін до золотистого.
5. Залишається тільки звернути в кожен млинець трохи печінкового паштету.
Швиденько подаємо, поки млинці не охололи. Смачного!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Печінковий паштет - 200 грам
1. Відокремлюємо білки від жовтків.
2. Жовтки гарненько розтираємо з цукром. Додаємо масло і розтираємо до однорідності. Додаємо сюди ж молоко. Просіваємо в суміш борошно і сіль. Перемішуємо до однорідності.
3. Білки за допомогою міксера збиваємо до жорстких піків (на це піде 5-6 хвилин приблизно). Вводимо білки в нашу загальну масу для млинців. Акуратно перемішуємо до однорідності.
4. У сковороді розігріваємо невелику кількість масла, після чого звичайним способом починаємо піч млинці: Polovnik подряпаний трохи тесту, виливаємо на сковороду, разравниваем - і печемо з двох сторін до золотистого.
5. Залишається тільки звернути в кожен млинець трохи печінкового паштету.
Швиденько подаємо, поки млинці не охололи. Смачного!