Рулети з печінковим паштетом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рулетів з печінковим паштетом. Такі рулети приготувати не складно, а виходять вони дуже смачними. Основними інгредієнтами є куряча печінка, вершки і вірменський лаваш.
Кількість порцій: 24
- Вершки - 20 мілілітрів
- Червона цибуля - 1 штука
- Перець мелений чорний - 0, 25 чайних ложки
- Вершкового масла - 35 грам
- Печінка куряча - 1 кілограм
- Зелена цибуля - 20 грам
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Вірменський лаваш - 2 штуки
- Морська сіль - 0, 25 чайних ложки
1. В першу чергу візьмемо велику цибулину, очистимо її і розрізаємо навпіл уздовж. Потім уздовж розрізаємо ще і кожну її половинки, тепер нарізаємо цибулю поперек. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо в ньому нарізану цибулю. Він повинен злегка підрум'янитися.
2. Тепер займемося печінкою. Печінка добре промиваємо в проточній воді, потім її обсушуємо. Розрізаємо на дві частини і додаємо її до цибулі на сковороду.
3. Хвилин п'ять печінку обсмажуємо на досить сильному вогні, при цьому не забуваємо періодично її перемішувати. Нарізаємо зелену цибулю і додаємо його до печінки.
4. Обсмажуємо ще приблизно хвилини дві, а потім додаємо вершків і хвилин вісім-десять тушкуємо ще. Тепер за смаком поперчити і посолити.
5. Печінка перекладаємо в посудину, куди блендер занурюється, або кладемо в сам блендер, і все добре перемішуємо. Тепер додаємо вершкового масла і знову все перемішуємо.
6. Вірменський лаваш намазуємо вийшов паштетом, від одного краю приблизно п'ятнадцять сантиметрів. Загортаємо, а зайвий край відрізаємо. Перед самою подачею ковбаску нарізаємо шматочками по два - два з половиною сантиметри.