Рецепт Рулети з печінковим паштетом фото

Рулети з печінковим паштетом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Птах , Курка , Лаваш , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На сніданок , Ситний сніданок
Паштети
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування рулетів з печінковим паштетом. Такі рулети приготувати не складно, а виходять вони дуже смачними. Основними інгредієнтами є куряча печінка, вершки і вірменський лаваш.

Кількість порцій: 24
  • Вершки - 20 мілілітрів
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Перець мелений чорний - 0, 25 чайних ложки
  • Вершкового масла - 35 грам
  • Печінка куряча - 1 кілограм
  • Зелена цибуля - 20 грам
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Вірменський лаваш - 2 штуки
  • Морська сіль - 0, 25 чайних ложки
рулети з печінковим паштетом - фото крок 1
1. В першу чергу візьмемо велику цибулину, очистимо її і розрізаємо навпіл уздовж. Потім уздовж розрізаємо ще і кожну її половинки, тепер нарізаємо цибулю поперек. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо в ньому нарізану цибулю. Він повинен злегка підрум'янитися.
рулети з печінковим паштетом - фото крок 2
2. Тепер займемося печінкою. Печінка добре промиваємо в проточній воді, потім її обсушуємо. Розрізаємо на дві частини і додаємо її до цибулі на сковороду.
рулети з печінковим паштетом - фото крок 3
3. Хвилин п'ять печінку обсмажуємо на досить сильному вогні, при цьому не забуваємо періодично її перемішувати. Нарізаємо зелену цибулю і додаємо його до печінки.
рулети з печінковим паштетом - фото крок 4
4. Обсмажуємо ще приблизно хвилини дві, а потім додаємо вершків і хвилин вісім-десять тушкуємо ще. Тепер за смаком поперчити і посолити.
рулети з печінковим паштетом - фото крок 5
5. Печінка перекладаємо в посудину, куди блендер занурюється, або кладемо в сам блендер, і все добре перемішуємо. Тепер додаємо вершкового масла і знову все перемішуємо.
рулети з печінковим паштетом - фото крок 6
6. Вірменський лаваш намазуємо вийшов паштетом, від одного краю приблизно п'ятнадцять сантиметрів. Загортаємо, а зайвий край відрізаємо. Перед самою подачею ковбаску нарізаємо шматочками по два - два з половиною сантиметри.

Схожі рецепти