Рецепт Соус до печінковим оладок фото

Соус до печінковим оладок
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти, Зелень
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Сметанний соус

Ароматний сметанний соус якнайкраще підійде для печінкових оладок. Він готується за лічені хвилини при наявності необхідних інгредієнтів. За бажанням в соус можна спресувати зубчик часнику.

Апетитний соус на основі сметани не додасть вашим боків зайвих сантиметрів, зате додасть смак печінковим оладок. Не забудьте придбати свіжу сметану для його приготування і вам на це буде потрібно всього лише пара хвилин! Перед подачею соус можна охолодити в холодильнику близько 30 хвилин.

  • Крем - 150 мілілітрів (будь-якої жирності)
  • Молоко - 40-50 мілілітрів (будь-якої жирності)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Кріп - 4 штуки (гілочки)
соус до печінковим оладок - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
соус до печінковим оладок - фото крок 2
Промийте зелень кропу і подрібніть. Сметану будь-якої жирності викладіть в глибоку ємність. За бажанням можете замінити її густим класичним йогуртом без добавок. Всипте в ємність подрібнений кріп. Додайте сіль і мелений чорний перець.
соус до печінковим оладок - фото крок 3
Влийте молоко будь-якої жирності, особливо, якщо сметана - густа. Саме молоко допоможе зробити її рідшою, замість води.
соус до печінковим оладок - фото крок 4
Акуратно вимішайте весь вміст ємності, щоб подрібнена зелень рівномірно розподілилася по соусу. За бажанням можна спресувати очищений і промитий зубчик часнику.
соус до печінковим оладок - фото крок 5
Викладіть соус в соусник і подайте до гарячих печінковим оладок.

Схожі рецепти