Соус до печінковим оладок
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний сметанний соус якнайкраще підійде для печінкових оладок. Він готується за лічені хвилини при наявності необхідних інгредієнтів. За бажанням в соус можна спресувати зубчик часнику.
Апетитний соус на основі сметани не додасть вашим боків зайвих сантиметрів, зате додасть смак печінковим оладок. Не забудьте придбати свіжу сметану для його приготування і вам на це буде потрібно всього лише пара хвилин! Перед подачею соус можна охолодити в холодильнику близько 30 хвилин.
- Крем - 150 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Молоко - 40-50 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Кріп - 4 штуки (гілочки)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Промийте зелень кропу і подрібніть. Сметану будь-якої жирності викладіть в глибоку ємність. За бажанням можете замінити її густим класичним йогуртом без добавок. Всипте в ємність подрібнений кріп. Додайте сіль і мелений чорний перець.
Влийте молоко будь-якої жирності, особливо, якщо сметана - густа. Саме молоко допоможе зробити її рідшою, замість води.
Акуратно вимішайте весь вміст ємності, щоб подрібнена зелень рівномірно розподілилася по соусу. За бажанням можна спресувати очищений і промитий зубчик часнику.
Викладіть соус в соусник і подайте до гарячих печінковим оладок.