Гарнір до оладок
(покроковий рецепт з фото)
Багато дітей не люблять овочі, але я в дитинстві уплітала їх за обидві щоки, що і продовжую робити. Особливо часто роблю з ними салати і гарніри, подаючи абсолютно до будь-яких страв. Ділюся одним з рецептів.
Отже, цього разу, пропоную вам рецепт, в якому описано, як приготувати гарнір до оладок печінковим, а саме овочевий салат. Простий і дуже швидкий варіант. А ще подача вам точно сподобається. Дивіться самі!
- Помідор - 80 грам
- Болгарський перець - 50 грам
- Плавлений сир - 35 грам
- Майонез - 35 грам
- Зелена цибуля, пір'я - 1-2 штук
Дрібно наріжте перець і помідор.
Овочі з'єднайте, додавши сир кубиками, майонез і подрібнену цибулю.
Салат перемішайте і подавайте, поклавши зверху на оладки. Смачного!