Рецепт Кращий рецепт оладок з печінки з майонезом фото

Кращий рецепт оладок з печінки з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловича печінка
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 50 хв.
Кількість порцій: 4
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Яловича печінка - 300 грам
  • Морква - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Печінка промити, видалити жилки і плівку.
2
У м'ясорубці зробити фарш з печінки.
3
На дрібній тертці натерти моркву.
4
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити його на маслі.
5
З'єднати фарш з печінки, морква і цибуля.
6
Додати 2 ст. Ложки манної крупи.
7
Для того щоб оладки вийшли ніжними, я додаю 4 ст. Ложки майонезу.
8
Отриману масу перемішую і солю до смаку.
9
На сковороді смажимо оладки.
Блюдо готово.

Схожі рецепти