Кращий рецепт оладок з печінки з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Яловича печінка - 300 грам
- Морква - 1/2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1
Печінка промити, видалити жилки і плівку.
2
У м'ясорубці зробити фарш з печінки.
3
На дрібній тертці натерти моркву.
4
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити його на маслі.
5
З'єднати фарш з печінки, морква і цибуля.
6
Додати 2 ст. Ложки манної крупи.
7
Для того щоб оладки вийшли ніжними, я додаю 4 ст. Ложки майонезу.
8
Отриману масу перемішую і солю до смаку.
9
На сковороді смажимо оладки.
Блюдо готово.
Блюдо готово.