Бутерброди з шпротним паштетом
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з шпротним паштетом в домашніх умовах здаються занадто простий закускою? Тоді пропоную оригінальний варіант приготування і подачі паштету, який прикрасить будь-який святковий стіл.
Рецепт приготування бутербродів з шпротним паштетом можна урізноманітнити цікавими інгредієнтами. Огірочок або яйце - це лише один з варіантів. Експериментувати з закускою на швидку руку можна досить практично нескінченно.
- Булочки - 5-6 штук
- Паштет шпротний - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Огірок маринований - 1 штука
1. Даний рецепт про те, як зробити бутерброди з шпротним паштетом цікавими і по-справжньому красивими. Отже, для початку необхідно взяти невеликі булочки або французький багет. Нарізати його невеликими шматочками.
2. Вирізати м'якоть хліба, щоб була можливість нафарширувати булочки готової закускою. При бажанні можна такий паштет намазати на хліб, однак цей варіант виглядає на столі більш ефектно.
3. Яйце попередньо зварити круто і остудити. Нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. З'єднати половину паштету з вареним яйцем і ретельно перемішати. При бажанні можна додати трохи сметани або майонезу.
4. Другим варіантом будуть бутерброди з шпротним паштетом в домашніх умовах доповнені огірочком. Його необхідно просушити трохи від розсолу і нарізати дуже дрібно. З'єднати з другою половиною паштету і як слід перемішати до однорідної консистенції.
5. Залишилося нафарширувати булочки отриманими начинками. Вирізаючи м'якоть хліба необхідно залишити трохи, щоб начинка щільно трималася. У випадку з скибочками хліба або крекерами все ще простіше - намазати паштет і подавати до столу. Кожну булочку можна прикрасити за бажання зеленню, оливками, огірочками і всім, що є під рукою.