Рецепт Бутерброди з шпротним паштетом фото

Бутерброди з шпротним паштетом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Авокадо, Шпроти
Рецепти без шкоди
На природу, На сніданок
Паштети

Бутерброди з шпротним паштетом в домашніх умовах здаються занадто простий закускою? Тоді пропоную оригінальний варіант приготування і подачі паштету, який прикрасить будь-який святковий стіл.

Рецепт приготування бутербродів з шпротним паштетом можна урізноманітнити цікавими інгредієнтами. Огірочок або яйце - це лише один з варіантів. Експериментувати з закускою на швидку руку можна досить практично нескінченно.

  • Булочки - 5-6 штук
  • Паштет шпротний - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Огірок маринований - 1 штука
бутерброди з шпротним паштетом - фото крок 1
1. Даний рецепт про те, як зробити бутерброди з шпротним паштетом цікавими і по-справжньому красивими. Отже, для початку необхідно взяти невеликі булочки або французький багет. Нарізати його невеликими шматочками.
бутерброди з шпротним паштетом - фото крок 2
2. Вирізати м'якоть хліба, щоб була можливість нафарширувати булочки готової закускою. При бажанні можна такий паштет намазати на хліб, однак цей варіант виглядає на столі більш ефектно.
бутерброди з шпротним паштетом - фото крок 3
3. Яйце попередньо зварити круто і остудити. Нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. З'єднати половину паштету з вареним яйцем і ретельно перемішати. При бажанні можна додати трохи сметани або майонезу.
бутерброди з шпротним паштетом - фото крок 4
4. Другим варіантом будуть бутерброди з шпротним паштетом в домашніх умовах доповнені огірочком. Його необхідно просушити трохи від розсолу і нарізати дуже дрібно. З'єднати з другою половиною паштету і як слід перемішати до однорідної консистенції.
бутерброди з шпротним паштетом - фото крок 5
5. Залишилося нафарширувати булочки отриманими начинками. Вирізаючи м'якоть хліба необхідно залишити трохи, щоб начинка щільно трималася. У випадку з скибочками хліба або крекерами все ще простіше - намазати паштет і подавати до столу. Кожну булочку можна прикрасити за бажання зеленню, оливками, огірочками і всім, що є під рукою.

Схожі рецепти