Свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що вам не під силу зробити такі смачні відбивні? Не поспішайте опускати руки, а скоріше йдіть на кухню. Детально розповім, як приготувати свинячі відбивні, в сирній паніровці.
Для приготування вам знадобиться всього кілька інгредієнтів. В оригінальному рецепті використовують пармезан, але якщо вам не по кишені такий сир, то замініть його більш доступним твердим сиром. Обсмажуйте відбивні на сковороді з додаванням оливкової олії. А потім відправте в духовку.
- Яйця - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 75 грам
- Пармезан - 75 грам
- Свинина для отбтвних - 4 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Трохи відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін і відкладіть в сторону.
2
У миску вбийте куряче яйце, в окремий посуд висипте панірувальні сухарі. Натріть сир на дрібній тертці і додайте до панірувальних сухарів.
3
Кожну відбивну занурте з двох сторін в яйце, потім - в суміш панірувальних сухарів і сиру.
4
Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть відбивні на розігріту поверхню, обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожного боку.
5
Перекладіть відбивні на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-25 хвилин.
6
Подавайте відбивні гарячими з гарніром зі свіжих овочів. Смачного!