Рецепт Свинячі відбивні фото

Свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Свиняча вирізка , Яйця , Пармезан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Думаєте, що вам не під силу зробити такі смачні відбивні? Не поспішайте опускати руки, а скоріше йдіть на кухню. Детально розповім, як приготувати свинячі відбивні, в сирній паніровці.

Опис приготування:

Для приготування вам знадобиться всього кілька інгредієнтів. В оригінальному рецепті використовують пармезан, але якщо вам не по кишені такий сир, то замініть його більш доступним твердим сиром. Обсмажуйте відбивні на сковороді з додаванням оливкової олії. А потім відправте в духовку.

  • Яйця - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 75 грам
  • Пармезан - 75 грам
  • Свинина для отбтвних - 4 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Трохи відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін і відкладіть в сторону.
2
У миску вбийте куряче яйце, в окремий посуд висипте панірувальні сухарі. Натріть сир на дрібній тертці і додайте до панірувальних сухарів.
3
Кожну відбивну занурте з двох сторін в яйце, потім - в суміш панірувальних сухарів і сиру.
4
Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть відбивні на розігріту поверхню, обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожного боку.
5
Перекладіть відбивні на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-25 хвилин.
6
Подавайте відбивні гарячими з гарніром зі свіжих овочів. Смачного!

Схожі рецепти