Свинина з розмарином і часником
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще цільного шматка м'яса, запеченого з ароматними травами? Таким блюдом не соромно пригостити навіть найважливіших гостей. Відмінний варіант для вечері у великій родині.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати свинину з розмарином і часником, то уважно вивчіть цей рецепт. М'ясо при подачі вигладить дуже апетитно. Його можна використовувати для бутербродів або подавати як окрему страву.
- Свинна корейка - 2 кілограма
- Бальзамик - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Rozmrin - 6 штук (гілочки)
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
- Суміш перців - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Бекон - 6 штук (смужки)
- Сіль - За смаком
Візьміть нежирну частина свинини, прекрасно для цього рецепта підійде корейка. Вимийте її, обсушити, зачистите від плівок і жиру. Натріть свинину сумішшю оливкового масла і бальзамічного оцту.
Невеликим гострим ножем зробіть в корейці глибокі надрізи. Їх повинно бути шість (стільки ж, скільки і зубчиків часнику). Якщо хочете, щоб м'ясо було більш пікантним і ароматним, просто збільште кількість часнику. Його очистіть і порубаєте, а потім нашпигуйте часником м'ясо.
Для того, щоб м'ясо вийшло ароматним, вам знадобляться свіжий розмарин, суміш перців, чебрець і сіль. Змішайте всі ці інгредієнти в ємності.
Натріть м'ясо сумішшю трав і спецій. Зверху викладіть кілька гілочок свіжого розмарину. Акуратно по всьому периметру загорніть свинину в скибочки бекону. Викладіть корейку на фольгу, щільно закрийте краї фольги. Запікайте м'ясо при температурі 200 градусів протягом 50 хвилин.