Запечена свинина з розмарином і часником
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт неймовірно смачною свинини з ще більш неймовірним соусом. Результат вас неодмінно порадує і надихне. Це те блюдо, яке вам запам'ятається і ви точно захочете приготувати його знову.
Рецепт, як приготувати свинину з розмарином і часником дуже простий. М'ясо по цьому рецепту завжди виходить соковитим і смачним. Головне - не перетримати в духовці.
- Свинина - 600-700 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Духовку дозволите розігріватися до 200 градусів.
У глибокій мисці змішайте оливкова олія і всі спеції.
Викладіть свинину в форму для запікання і ретельно натріть маслом зі спеціями. Часник порізати на шматочки і покладіть зверху на свинину і поряд з нею. Для пікантності покладіть 2 скибочки лимона. Надішліть свинину в духовку і запікайте протягом 40-60 хвилин, в залежності від товщини шматка м'яса. Я запікаю перші 30 хвилин під кришкою, потім кришку знімаю і доводжу до готовності і красивою скоринки.
Поки готується м'ясо, приготуйте соус. Для цього на сковороді розтопіть приблизно 50 грам вершкового масла. Додайте 1, 5 ст. Ложки борошна і розмішайте.
Потім влийте 1 склянку бульйону і доведіть до однорідної консистенції. В кінці посоліть, додайте трохи запашного перцю і дрібно нарізану петрушку.
М'ясо готове!
М'ясо порізати на скибочки, полийте соусом і подавайте до столу! Смачного!