Рецепт Свинина з печерицями фото

Свинина з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби, Печериці
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Існує чимало рецептів приготування свинини з грибами, але я хочу поділитися з вами моїм улюбленим рецептом - м'ясо виходить ніжним, а грибний соус ідеально підходить до будь-якого гарніру.

Рецепт свинини з печерицями, яким я хочу поділитися, простий і універсальний. Смачне, ситне блюдо буде гарною підмогою і в будній день, і у свята. Використовувати цю страву можна і як гаряче блюдо, і як начинку для пирогів. Загалом, простір для фантазії величезний. Читайте, як приготувати свинину з печерицями. Рецепт з фото!

  • Свинина - 600 грам (м'якоть)
  • Печериці - 700 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1/2 склянки (чверть склянки для смаження м'яса і чверть - для смаження грибів.)
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Сушений кріп - 1 щіпка
свинина з печерицями - фото крок 1
М'ясо промийте під холодною проточною водою, обсушити і порізати на дрібні шматочки.
свинина з печерицями - фото крок 2
На гарячій сковороді розігрійте чверть склянки рослинного масла і викладіть порізане м'ясо.
свинина з печерицями - фото крок 3
Обсмажуйте протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, щоб утворилася рум'яна кірочка. Потім трохи посоліть і зніміть з плити.
свинина з печерицями - фото крок 4
Гриби помийте і розріжте на четвертинки. 5 грибів відкладіть для оздоблення.
свинина з печерицями - фото крок 5
Готову свинину перекладіть в тарілку. У сковороду вилийте залишок соняшникової олії і викладіть порізані гриби. Смажте до тих пір, поки вода не вивариться і гриби не зменшаться вдвічі. Після цього додайте до грибів дрібно нашатковану цибулю.
свинина з печерицями - фото крок 6
Поки гриби обсмажуються, приготуйте соус. Для цього змішайте сметану, сіль, борошно перець і кріп.
свинина з печерицями - фото крок 7
Коли гриби почнуть ставати золотистими, викладіть в сковороду м'ясо і соус.
свинина з печерицями - фото крок 8
Гасіть свинину з грибами протягом 5 хвилин. В цей час наріжте 5 грибів тонкими пластинами і обсмажте до золотого кольору на рослинній олії на сильному вогні. Також готову страву можна прикрасити болгарським перцем.

Схожі рецепти