Рецепт Млинці з печерицями фото

Млинці з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Крупи , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Варіант вегетаріанської начинка для млинців - печериці. Гриби ці готувати легко і швидко, їх навіть сирими можна їсти! Млинці з печерицями виходить ніжними, соковитими, ароматними. Спробуйте!

Опис приготування:

Печериці я зазвичай чищу і промиваю. Але, знаю, що можна їх і не чистити. У будь-якому випадку перед приготуванням гарненько промийте гриби під стічною водою. Печериці наріжте і обсмажте з цибулею. Спечіть млинці. Покладіть по ложці начинки на млинець і скрутіть конвертиком.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
  • Печериці - 200-300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 60-70 грам (для смаження млинців)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
1
1. Гриби наріжте кубиками.
2
2. Цибулину очистіть і подрібніть. У сковороді на середньому вогні на рослинній олії обсмажте цибулю, додайте до нього подрібнені гриби і смажте, помішуючи, до готовності. Додати сіль, поперчіть за смаком в кінці смаження, коли вода википить.
3
3. Всипте в миску борошно, додайте сіль, ложку рослинної олії, вбийте яйце і, помішуючи, поступово вводите воду або молоко. Має вийти рідке тісто без грудок.
4
4. Сковороду розігрійте на середньо-високому вогні. Викладіть в неї шматочок масла, влийте кілька столових ложок тесту, повертите сковороду в різні боки. Смажте млинець з двох сторін по 30-40 секунд з кожної.
5
5. Викладіть млинець на тарілку. У його середину покладіть ложку начинки і загорніть його конвертиком або трубочкою.
6
6. Готові млинці з начинкою з шампіньйонів злегка обсмажте на сковороді і подавайте зі сметаною. Млинці з печерицями готові! Смачного!

Схожі рецепти