Брокколі з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з капусти брокколі з печерицями здатне надати стільки ж енергії, скільки соковитий шматок м'яса. Правда, за ціною і вартістю вони навряд чи можна порівняти Так що насичується вітамінами бюджетно!
До вашої уваги - простий рецепт брокколі з печерицями. Блюдо це - і вельми бюджетне, і дуже поживне, і смачне. Подавати його можна і як основне блюдо, і як гарнір. Мені більше подобається перший варіант, т.К. Блюдо ситне, однієї добротної порції досить, щоб повноцінно пообідати. Ще одна перевага страви - воно дуже швидко готується. Словом, варто спробувати.
Отже, рецепт брокколі з печерицями:
Промийте шампіньйони, поріжте тонкими шарами. Викладіть на розігріту сковороду з маслом і тушкуйте, поки не випарується рідина.
Брокколі помийте, розберіть на суцвіття, додайте до грибів. Вся сіль, поперчіть, перемішайте і залиште гаситися на хвилин 5-7.
Потім додайте сметану, знизьте вогонь і ще тушкуйте протягом 5 хвилин, поки сметана не загусне.
Блюдо готово! Смачного!
- Капуста брокколі - 300 грам
- Печериці - 500 грам
- Крем - 150 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Отже, рецепт брокколі з печерицями:
Промийте шампіньйони, поріжте тонкими шарами. Викладіть на розігріту сковороду з маслом і тушкуйте, поки не випарується рідина.
Брокколі помийте, розберіть на суцвіття, додайте до грибів. Вся сіль, поперчіть, перемішайте і залиште гаситися на хвилин 5-7.
Потім додайте сметану, знизьте вогонь і ще тушкуйте протягом 5 хвилин, поки сметана не загусне.
Блюдо готово! Смачного!