Сирний суп з печерицями та брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте сирний суп з печерицями і брокколі на обід і відчуйте, наскільки він хороший в порівнянні зі звичними і вже давно, що приїлися супами. Ароматний і густий, він дуже апетитно виглядає!
Знаючи, як приготувати сирний суп з печерицями та брокколі, можна внести в свій традиційний раціон харчування якесь різноманіття. У такий суп можна додавати часник (для пікантності) і сухарики (для більшої насиченості). Вдалого приготування!
- Картопля - 2 штуки
- Брокколі - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сир плавлений - 150 грам
- Кріп - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Картопля промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо середнього розміру кубиками.
Печериці промиваємо та нарізаємо пластинками.
У киплячій підсоленій воді відварюємо картопля протягом 5 хвилин, а потім кладемо до нього брокколі.
Обсмажуємо на гарячій сковороді з маслом печериці до золотистого. Відразу ж перекладаємо гриби в суп.
Продовжуємо варити, сіль і перець додавайте до смаку.
Додаємо в суп тертий сир, а також подрібнений кріп. Варимо ще 5-6 хвилин, помішуючи.
Дайте готовому супу настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!