Рецепт Сирний крем-суп з брокколі фото

Сирний крем-суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Брокколі
Страви без випічки
На обід , Корисний обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Для легкого та оригінального обіду ідеально підійде креязикай суп з сиром і капустою брокколі. Цей суп-пюре порадує неповторним смаком і вітамінами - особливо C і рідкісним вітаміном U.

Опис приготування:

Морква і сир натріть на дрібній тертці.

Подрібніть цибулю, часник дрібно наріжте або пропустіть через прес.

У каструлі розігрійте олію, обсмажте в ній часник, цибулю і моркву протягом трьох хвилин. Потім додайте в каструлю брокколі і бульйон, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин на слабкому вогні.

Молоко з борошном розмішайте в окремій каструлі. Додайте в основний суп цю суміш і варіть хвилин 5 до загустіння. Для кращої густоти можна додати трохи крохмалю, розведеного водою. При цьому не давайте супу закипіти.

Зніміть суп з вогню, додайте тертий сир і заважайте до повного розплавлення. Перелийте суп в блендер і перемолу.

Смачного!


  • Брокколі - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука (середнього розміру)
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Сир (твердий) - 250 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок (для смаження)
Морква і сир натріть на дрібній тертці.

Подрібніть цибулю, часник дрібно наріжте або пропустіть через прес.

У каструлі розігрійте олію, обсмажте в ній часник, цибулю і моркву протягом трьох хвилин. Потім додайте в каструлю брокколі і бульйон, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин на слабкому вогні.

Молоко з борошном розмішайте в окремій каструлі. Додайте в основний суп цю суміш і варіть хвилин 5 до загустіння. Для кращої густоти можна додати трохи крохмалю, розведеного водою. При цьому не давайте супу закипіти.

Зніміть суп з вогню, додайте тертий сир і заважайте до повного розплавлення. Перелийте суп в блендер і перемолу.

Смачного!

Схожі рецепти