Суп-крем сирний з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Я спробувала приготувати кілька рецептів сирного супу з куркою і цей здався мені найсмачнішим. Подавати найкраще з французьким багетом або батоном.
Суп готується дуже просто! Для початку ріжемо половину курки на невеликі шматочки, обвалюють з в борошні й обсмажуємо. З решти курки варимо бульйон. Змішуємо бульйон з борошном, ставимо на вогонь, додаємо заморожені овочі і варимо хвилин 7. Після додаємо сир. Подрібнюємо все блендером і йдемо їсти! Смачного!
- Курка - 400 грам (філе)
- Заморожені овочі (брокколі, морквина і т.Д.) - 300 грам
- Сир - 300 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Для початку ріжемо приблизно половину курки на невеликі шматочки, обмакиваем в борошні й обсмажуємо на соняшниковій олії приблизно 5 хвилин. З іншої частини курки варимо бульйон.
Борошно, що залишилося заливаємо курячим бульйоном і ставимо на плиту. Варимо приблизно 5 хвилини.
Додаємо заморожений овочі і варимо ще 7-9 хвилин.
Додаємо натертий сир і курку, солимо і перчимо до смаку. Варимо приблизно 10 хвилин на повільному вогні. Після знімаємо і подрібнюємо блендером. Суп готовий!